|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
ferdi_mruvkata
|
|
С две мацки на Черни връх посред нощ... |
|
Здравейте колеги
Вчера след работа направих едно качване на Черни връх с две мацки. Беше им първото излизане и реших да ги опъна на Лалето нагоре и после на Черни връх пак да ги опъна. В 21 тръгнахме от паркинга на Лалето. за 45-50 мин качихме до края на Лалето. Двете котенца се справиха чудно. Даже се изненадах. От там на пълна луна , свтло като ден, продължихме нагоре. Не съм много сигурен от къде се качихме, но на зиг-заг между Романски и горно лале влека мисля че беше излязохме на горна станция на Романски. Тука писенцата малко изнемогнаха защото на места се потъваше до коляно. Не бяха в стихията си. Тука пак леко се попрецакахме защотото хванахме да вървим под някакъв влек който отива до Черни връх. Абе гадна работа. . ако бях слязал до пътеката за 15 мин щях да го взема разстоянието . . ама уви драпах го повечко. Излезе лек вятър ....лек лек колко да е лек.. ами колкото да ми замръзне цифката Времето беше обаче кристално ясно. София блещукаше много жизнерадостно... сигурно заради наближаващите местни избори ?! Виждаше се Старата. И магистрала Хемус, разни самолети кацаха по летището, един джебчия сви чантата на една мацка в Младост 1А, там до метрото близо, некви се бяха чукнали леко в Бутонец, чакаха КАТ. Абе времето наистина си беше доста ясно От Черни връх бях много разочарован. . ХОРЕМАГ -а беше затворен. Така се бяхме наточили с мацетата за купон... Е купотн имаше - на сетивата. И Рилата се появи от другата страна. Така зловещо белееше в черното. Отразяваше отразената слънчева светлина. И като че ли и тя беше доста спокойна. Така, лигни мога да си говория и до утре, но си стана 23:30 , а си трябваше да се и слиза, че пустия капитализъм ме изисква всяка сутрин навреме и СВЕЖ. Така надолу хванахме по пътеката, тъкмо беше стегнала с приятна коричка отгоре Смъкнахме се на х. Алеко. от там пак на Лалето. Придвидливо си носих лайнонов чувал. Пистата тъкмо беше обработена. Седнах на чувала и за 0 време се спуснах до паркинга при каляската. Долу на лалето някав излезе от трактора дето тъпчеше пистата и учтиво ме попита " Къв си ти тук авеййй, ко прайш на пистата по тва време, а бее, шш, аз за кой я правя тая пита ве , деййй..а ваш...а м...м...а" И аз го поздравих. пожелах му лека нощ. И така.
Останах приятно изненадан от котенцата. Много добре се справиха. Некви помиярки, азиатски. .китайска порода ми казаха че са. Ама за тез пари , толкова Обещах им да ги водя на Ботев следващия път.
|
|
|
Сря Яну 19, 2011 11:22 am |
|
 |
dobber
|
|
|
|
Човек като те чете, ще каже чи си се качил до горе с персийка и сиямка... то било китайки :П 
|
|
|
Сря Яну 19, 2011 11:58 am |
|
 |
albena :-)
|
|
|
|
китайски котенца а
честити, много върхове да покориш с тях и безаварийно! 
|
|
|
Чет Яну 20, 2011 12:29 am |
|
 |
mediator37
|
|
|
Снимки дай !
|
|
|
Чет Яну 20, 2011 6:48 am |
|
 |
ferdi_mruvkata
|
|
|
|
 |
 |
Снимки дай ! |
Няма свестни снимки. Нокиа 5800 не се спрява със снимки на тъмно
|
|
|
Чет Яну 20, 2011 3:40 pm |
|
 |
Весела Ягодова
|
|
|
|
РАЗБИВАЩО СМЕШНО Е !!!
Спуках се да се хиля сама в къщи, сега на следващата планина спукана ще ходя
Как ни тЪ е срам да пишеш тъй уа 
|
|
|
Чет Яну 20, 2011 3:51 pm |
|
 |
Gamina
|
|
|
|
Честити мачки
И аз съм с новенички котараци, ама така и не ги извадих от раницата тоя уикенд из Балкана, за компенсация ще ги заведа на Мусала другия.
|
|
|
Чет Яну 20, 2011 3:56 pm |
 |
 |
ferdi_mruvkata
|
|
|
|
 |
 |
РАЗБИВАЩО СМЕШНО Е !!!
Спуках се да се хиля сама в къщи, сега на следващата планина спукана ще ходя
Как ни тЪ е срам да пишеш тъй уа  |
Ами щом си се спукала, мога да ти препоръчам да се залепиш. . . пробвай с дъвка примерно
 |
 |
Честити мачки Smile
И аз съм с новенички котараци, ама така и не ги извадих от раницата тоя уикенд из Балкана, за компенсация ще ги заведа на Мусала другия. |
Мерси мерси
Четох аз за похода из Балкана На Мусала става, ама на Ботев по става ;-P
А тоя викенд май ще е зле времето ?!

|
|
|
Чет Яну 20, 2011 4:17 pm |
|
 |
Gamina
|
|
|
|
29-30ти имах предвид. Дано не е много зле тогава... Ама зле, зле... колко да е зле. То и миналата зима вятърът се опитваше да ни издуха от въжето, ще се справим и тая 
|
|
|
Чет Яну 20, 2011 4:53 pm |
 |
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|