Професионална раница за истински планинари. Салева за раниците е марка, която е синоним за качество и дълготрайност в планината. Салева са тръгнали от каски и раници , които са им супер, после са влезли в неща, които не разбират достатъчно, като обувки и дрехи
Увеличава се височината по желание, като се отваря нагоре допълнителен обем, и оттам идват тези 10 литра. Точно тези са малко разпространени в България, тази е от тип тежките Дойтер от дебела кордура, неунищожима е, не мърда. Горната част се сваля и става кръстна раница. Доста е ползувана, има следи от употреба но пък цената е само 40 лв., а нова е над 400 -500 лв. Здрава, чиста. има едно подобрение - пришил съм й кръстна чанта. Има дебели, удобни презрамки и кръстен колан. Има още поне 20 години живот. Тежка ми е вече, не мога да я нося, взех по -малка . Кой то я купи, както всичко предлагано от мен, е суперизгодно и няма да съжалява. не търся печалба, а нов живот за вещи, които са скъпи и качествени , само такива купуввам, но не са ми вече нужни. Придобивате ги на символична цена.
Снимките са на същият модел и цвят, но като нова.
Като се замислих, цената ще е 35 лв. Раницата обаче бих желал да я вземе планинар от София, да я видим заедно и тогава да прецени дали я харесва и върши ли му работа. Не бих желал да разочаровам някой с куриер и после да я връща, все пак е със следи от употреба, за разлика от щеките и пончото.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети