ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
раница salewa cape horn 60 + 10 литра

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Предлагам / Търся Предишната тема
Следващата тема
раница salewa cape horn 60 + 10 литра
Автор Съобщение
аngel

Мнение раница salewa cape horn 60 + 10 литра Отговорете с цитат
Професионална раница за истински планинари. Салева за раниците е марка, която е синоним за качество и дълготрайност в планината. Салева са тръгнали от каски и раници , които са им супер, после са влезли в неща, които не разбират достатъчно, като обувки и дрехи
Увеличава се височината по желание, като се отваря нагоре допълнителен обем, и оттам идват тези 10 литра. Точно тези са малко разпространени в България, тази е от тип тежките Дойтер от дебела кордура, неунищожима е, не мърда. Горната част се сваля и става кръстна раница. Доста е ползувана, има следи от употреба но пък цената е само 40 лв., а нова е над 400 -500 лв. Здрава, чиста. има едно подобрение - пришил съм й кръстна чанта. Има дебели, удобни презрамки и кръстен колан. Има още поне 20 години живот. Тежка ми е вече, не мога да я нося, взех по -малка . Кой то я купи, както всичко предлагано от мен, е суперизгодно и няма да съжалява. не търся печалба, а нов живот за вещи, които са скъпи и качествени , само такива купуввам, но не са ми вече нужни. Придобивате ги на символична цена.
Снимките са на същият модел и цвят, но като нова.

https://photos.app.goo.gl/VN5qRzsEg54HAWKu9

Пон Юли 14, 2025 8:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Предлагам / Търся Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.