Здравейте, отново изгодно качествени стоки. Всичко което предложих, се продаде веднага, защото съм купувал качествени вещи и купилият ги ще е доволен . Търся им нов дом при хора-ценители срещу много скромна цена
Дойде ред и тези неща - установих, че имам постоянна болка в едното рамо, като вдигам. Не става , минавам на нещо по леко
Имайте предвид че новите дъмпели по магазините и тежестите са от цимент, покрит с гума, и при едно изпускане се трошат и са за буклука. Предлаганото е чиста стомана, 2/3 от тежестите са с гумено покритие, за да не тракат. Само тези от 2.5 кг са железни без гумено покритие, , но те са разчетени винаги да идват в средата между 2 гумени .
- дъмпел с тежести 2 х 3 кг външни железни с гума, 2 х 2.5 кг железни, 2 х 2 кг желез. с гума, 4 х 0.5 кг с гума - цена 40 лв
- лост от Спорт депо с крива геометрия, подходящ класическо вдигане, но кривата геометрия го прави удобен и за лежанка, и особено вдигане седнал от гърди и вдигане зад глава. Дискове 2х5 кг желязо с гума , 2х2.5 кг желязо - цена 85 лв
Предпочитам купувачът да вземе лоста и дъмпела комплект, защото тежестите могат да се взаимозаменят . Отстъпка 10 лв за комплекта, обща цена 115 лв
- лост за набиране от австрийски елементи от неръждаема стомана. Издържа ме без проблем, като нов е, а съм 100 кг. Разглобява се и вътре има дебела 12 мм затягаща се шпилка, австрийска майстория, която се навива , и го опъва и фиксира и в двата края. Ще издържи и вол да виси на него. Накрая тогава се слагат крайните 4 елемента, които са декоративни. Монтажът отнема 5 минути, но преди това основната работа е пробиването за дюбелите в бетона. Може да се мести постоянно на различни места. Държи се от 2 х 3 дюбела. За предпочитане е монтаж в бетонови стени. Дълъг 101 см, може да се скъси , като просто се реже. Цена 60 лв
Багажник за три колела за задна врата на автомобил хеджбек, италиански , ползуван е само веднъж. Алуминиев, масивен, за разлика от тенекиените в Декатлон. Причина да го продам - върши работа, но колелата ги вкарвам направо вътре в колата. цена 75 лв
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети