Виж и темата, дето Емо пусна вчера - "Коректни търговци".
В нея виждам 2-ма регистрирани днеска и вчера, с по едно мнение, с което хвалят JOO. Не знам вие как ги виждате нещата, но според мене търгашите са ни налазили и вече се ебават с нас.
Аз съм ЗА всички подобни МАСОВИ търговци на туристическа стока да се изметат от форума. Този подфорум е да могат редовите планинари да си продават излишъците, а не бит пазар.
Кои са тия, които са се регистрирали днеска/вчера? И виж колко редовни съфорумци са се облажили от стоките му.
Апропо - виж колко регистрирани са с нула поста. За какво са се регистрирали въобще - не си обяснявам...
Чудя се дали да няма долен праг брой постове за пускане на обява за продажба. Това обаче може да доведе до много спам... Абе - крива работа.
Е нека съфорумците да решат с нарочна анкета примерно. На мода са референдумите
Защото твоето предложение ще убие този раздел.
Последната промяна е направена от Ристо Туристо на Вто Мар 26, 2013 9:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Мар 26, 2013 8:38 pm
JOO
dido написа:
Виж и темата, дето Емо пусна вчера - "Коректни търговци".
В нея виждам 2-ма регистрирани днеска и вчера, с по едно мнение, с което хвалят JOO. Не знам вие как ги виждате нещата, но според мене търгашите са ни налазили и вече се ебават с нас.
Аз съм ЗА всички подобни МАСОВИ търговци на туристическа стока да се изметат от форума. Този подфорум е да могат редовите планинари да си продават излишъците, а не бит пазар.
Аз такива регистрирани от вчера и днес не видях, но както и да е. Радва ме факта, че има хора, които са доволни от това, което са взели от мен. Няма гаранция, че няма и недоволни, които просто не са прочели все още темата и не са дали мнение. Имам в момента една обява за якета, която ще изтрия и това ще ми е последната обява в този форум, не защото ме е обидило по-горното мнение, просто мразя да участвам в интриги. Желая здраве и късмет на всички участници в форума!
Кои са тия, които са се регистрирали днеска/вчера? И виж колко редовни съфорумци са се облажили от стоките му.
Апропо - виж колко регистрирани са с нула поста. За какво са се регистрирали въобще - не си обяснявам...
Чудя се дали да няма долен праг брой постове за пускане на обява за продажба. Това обаче може да доведе до много спам... Абе - крива работа.
Е нека съфорумците да решат с нарочна анкета примерно. На мода са референдумите
Грешката е моя - регистрирани са преди няколко месеца, с първи постове в темата за хвалбите - моите извинения.
Разбира се основната ми забележка остава - в този раздел има търговци, които са във форума само за това - да правят масови продажби. Това е неприемливо според правилата на форума, а и според изначалното предназначение на този раздел.
_________________ Бутам след осмата бира
Вто Мар 26, 2013 9:50 pm
maneco
Регистриран на: 14 Окт 2010 Мнения: 111 Местожителство: София, Берковица
dido написа:
Разбира се основната ми забележка остава - в този раздел има търговци, които са във форума само за това - да правят масови продажби. Това е неприемливо според правилата на форума, а и според изначалното предназначение на този раздел.
И аз съм на това мнение и те подкрепям!
Само идва и другия момент дето Ицо го спомена, че раздела ще замре без търговците в него, а и обявите не са толкова много примерно като в форума на ПСС там е просто.... безобразие.
Начи Дидо - до тук сте 5 човека на това мнение, прибавям адреналинчо и светльоек във ваша полза - 7.
Доволните от JOO и Jokera ги броя като ваша опозиция - 9.
Аз съм "ПАС", щото съм търговец по занятие/призвание и съм пристрастен.
Момчета,пишещ или не пишещ във вашият форум,планината е мястото където прекарвам всеки свободен свой ден от доста години.
Преди да тръгна нанякъде обикновено чета при вас и в още в един-два форума за да се информирам от достоверен източник за обстановката-време,състояние на трасетата...
Това е причината да идвам тук,регистрирах се за да не се чувствам като воайор с ясната мисъл,че надали ще пиша.Обадих се в подкрепа на човек,когото смятам за почтен.Рядко се среща напоследък и прецених,че си струва да се обадя.
Разбирам нативното недоверие към новото хлапе в махалата,но планината,мисля,е достатъчно голяма за да побере всички,които я обичат.
Чист спам,но почувствах нужда да обясня позицията си.
Сря Мар 27, 2013 12:24 am
danmaxi
За какво са се регистрирали въобще - не си обяснявам...
Ako тук е задължително да се трупат постове - кажете бе хора ... а аз си мислех че може да се влиза да се чете да се пише - ако има какво да кажеш и то не е някоя глупост .
Сря Мар 27, 2013 10:43 am
dido
Ристо Туристо написа:
...
Хъм, не знам дали ти е направило впечатление, но до оня ден в тоя раздел имаше обяви на Emiliqnn, lutgulajn и JOO, сумарно 200-300 теми, които се ъпваха постоянно. Това съвсем ефективно беше убило раздела, щото в челните две страници други обяви освен на горните трима нямаше.
...
Хъм, не знам дали ти е направило впечатление, но до оня ден в тоя раздел имаше обяви на Emiliqnn, lutgulajn и JOO, сумарно 200-300 теми, които се ъпваха постоянно. Това съвсем ефективно беше убило раздела, щото в челните две страници други обяви освен на горните трима нямаше.
+1
Напълно съм съгласен (нямам нищо против изброените търговци - предполагам, че са напълно коректни), ако реша да продам нещо, то само след час два е някъде толкова назад, че става непродаваемо (говоря от опит а не просто така).
Погледах,почетох и реших и аз да се намеся. Когато съм в България много често ходя в един магазин за дрехи втора употреба в Пловдив ,който има доста голяма площ , в която се продават туристически якета ,полари ,и панталони и т.н. Цените достигат до 5 лв за килограм. Едно яке,, Gore tex,, което е почти ново ,може да се купи за 4.00 лева. Точно такава стока някои ,,колеги,, предлагат във този форум,само че с 20 пъти по-завишена цена. Не знам дали това е пазарна икономика,но определено някои са тук ,не за да са в помощ на колегите ,а заради търговията . Нека модераторите да кажат дали мога да спомена къде е въпросния магазин,за да се възползват заинтересованите от Пловдив,а след това да се замислят как да пратим прекупвачите на сергията на битака, вместо да създават напрежение в този форум.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4Следваща
Страница 1 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети