ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Несериозни въпросчета за района над Пловдив и Асеновград.

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Родопи Предишната тема
Следващата тема
Несериозни въпросчета за района над Пловдив и Асеновград.
Автор Съобщение
tortomanin

Местожителство: Хасково

Мнение Несериозни въпросчета за района над Пловдив и Асеновград. Отговорете с цитат
Другарчета, два дни бях на един семинар в Белащица и се завъртяха едни въпроси:

1. Абе, какво става с модния по нашата младост комплекс "Свети Кирик"? Някои го наричаха манастир, ама като знам какво ставаше там....
2. Какво става с хижа "Здравец"?
3. Предложете леки еднодневни маршрути за мрънкащи ученици и притеснителни учителки. Освен Асенова крепост, сякаш нищо не става. Сещам се за скалните параклиси над Бачковския, но половината и повечето от нашите ученици са мохамедани, ще ревнат, че ги отвръщат от правата вяра.....
4. Отзиви за отворената в Марково изложба на ретро коли? Rolling Eyes

Благодаря предварително.
Нед Дек 08, 2024 6:04 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
stealth

Мнение Отговорете с цитат
1. Минавал съм покрай него на път за кръста, който е чошнат горе на скалите. Не съм влизал вътре.
3. Към Асеновата крепост (а и не само) има хубава гледка от Анатема, но пък там си е стръмно. От Асеновград има маркирана пътека до връх Кутра - приятна разходка. По същата пътека параклиса на св.Димитър е на интересно място. От много време се каня на музея на авиацията до Крумово (жп спирка Маврудово), но все ми се разминава. Преди известно време ме разходиха по тепетата в Пловдив и останах доволен. Сега са отворили нов обект на Небет тепе - https://www.marica.bg/plovdiv/gradat/ot-traki-do-rimlqni-i-ricari-restavraciqta-na-nebet-tepe-razkriva-pazel-ot-zagadki
4. Ретро коли има и у наше село. Питал съм в ретро клуба дали мога да вляза с Вектрата. Казаха, че няма проблем, само трябва да си платя членският внос Laughing
Нед Дек 08, 2024 7:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tortomanin

Мнение Отговорете с цитат
Вектрата ти може да е стара, но няма 35. Толкова поне беше минималната възраст, като се интересувах. Ако бях запазил първата си кола, Шкода 120 Л, щеше да е в групата. Беше набор 1980. Wink
Пон Дек 16, 2024 8:08 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Родопи Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.