Несериозни въпросчета за района над Пловдив и Асеновград.
Другарчета, два дни бях на един семинар в Белащица и се завъртяха едни въпроси:
1. Абе, какво става с модния по нашата младост комплекс "Свети Кирик"? Някои го наричаха манастир, ама като знам какво ставаше там....
2. Какво става с хижа "Здравец"?
3. Предложете леки еднодневни маршрути за мрънкащи ученици и притеснителни учителки. Освен Асенова крепост, сякаш нищо не става. Сещам се за скалните параклиси над Бачковския, но половината и повечето от нашите ученици са мохамедани, ще ревнат, че ги отвръщат от правата вяра.....
4. Отзиви за отворената в Марково изложба на ретро коли?
1. Минавал съм покрай него на път за кръста, който е чошнат горе на скалите. Не съм влизал вътре.
3. Към Асеновата крепост (а и не само) има хубава гледка от Анатема, но пък там си е стръмно. От Асеновград има маркирана пътека до връх Кутра - приятна разходка. По същата пътека параклиса на св.Димитър е на интересно място. От много време се каня на музея на авиацията до Крумово (жп спирка Маврудово), но все ми се разминава. Преди известно време ме разходиха по тепетата в Пловдив и останах доволен. Сега са отворили нов обект на Небет тепе - https://www.marica.bg/plovdiv/gradat/ot-traki-do-rimlqni-i-ricari-restavraciqta-na-nebet-tepe-razkriva-pazel-ot-zagadki
4. Ретро коли има и у наше село. Питал съм в ретро клуба дали мога да вляза с Вектрата. Казаха, че няма проблем, само трябва да си платя членският внос
Нед Дек 08, 2024 7:16 pm
tortomanin
Вектрата ти може да е стара, но няма 35. Толкова поне беше минималната възраст, като се интересувах. Ако бях запазил първата си кола, Шкода 120 Л, щеше да е в групата. Беше набор 1980.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети