|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
voda4a71
|
|
Телефон за връзка с хижа Плевен |
|
Здравейте. От вчера се опитвам да се свържа с хижа Плевен на посочения телефон, но ми дава виваком ще предаде за обаждането ви и дотам.Свързах се и с туристическото им дружество, но и те неможаха да помогнат.Някой има ли идея как мога да се свържа или да тръгвам пък каквото стане.Лошото е,че съм от другия край на България.Ако някой е качвал Ботев тези дни от тази страна ще съм благодарен да сподели какви са условията.
|
|
|
Вто Фев 14, 2023 10:07 am |
|
 |
vladofff
|
|
|
|
Последно като ходихме през декември научихме, че пазачът напаркинга, той и администратор на кофата, по съвместителство и чистач на пътя е починал. По таз причина, неуредици може да има още с достигането на паркинга, защото не е ясно дали се рине или ще се рине изобщо, ако навали повече. Доколкото разбрах, по същата причина и хижарят си е изключил телефона, щот му е писнало да се разправя с какво ли не... и нещата си вървят на самотек. Ако положението се е променило за тия два месеца, вече не мога да кажа.
Пък ако случайно няма места, но има сняг, все ще ти услужат с една лопата. За два часа чудно иглу ще си спретнеш на поляната откъм северозападния вход.
|
|
|
Вто Фев 14, 2023 10:21 am |
|
 |
EXIIIT
|
|
|
0889532407-Дидо......... това е личния телефон на хижара, не знам Вие на кой номер сте звънели пробвайте на този.
айде изкарах две три бири 
|
|
|
Вто Фев 14, 2023 11:57 am |
|
 |
voda4a71
|
|
|
|
Благодаря за отговорите. Свързах се с хижяря на посочения от EXIIIT номер.Номера на който звънях е посочения в разни сайтове 0988777701
|
|
|
Вто Фев 14, 2023 12:06 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|