Здравейте. От вчера се опитвам да се свържа с хижа Плевен на посочения телефон, но ми дава виваком ще предаде за обаждането ви и дотам.Свързах се и с туристическото им дружество, но и те неможаха да помогнат.Някой има ли идея как мога да се свържа или да тръгвам пък каквото стане.Лошото е,че съм от другия край на България.Ако някой е качвал Ботев тези дни от тази страна ще съм благодарен да сподели какви са условията.
Вто Фев 14, 2023 10:07 am
vladofff
Последно като ходихме през декември научихме, че пазачът напаркинга, той и администратор на кофата, по съвместителство и чистач на пътя е починал. По таз причина, неуредици може да има още с достигането на паркинга, защото не е ясно дали се рине или ще се рине изобщо, ако навали повече. Доколкото разбрах, по същата причина и хижарят си е изключил телефона, щот му е писнало да се разправя с какво ли не... и нещата си вървят на самотек. Ако положението се е променило за тия два месеца, вече не мога да кажа.
Пък ако случайно няма места, но има сняг, все ще ти услужат с една лопата. За два часа чудно иглу ще си спретнеш на поляната откъм северозападния вход.
Вто Фев 14, 2023 10:21 am
EXIIIT
0889532407-Дидо......... това е личния телефон на хижара, не знам Вие на кой номер сте звънели пробвайте на този.
айде изкарах две три бири
Вто Фев 14, 2023 11:57 am
voda4a71
Благодаря за отговорите. Свързах се с хижяря на посочения от EXIIIT номер.Номера на който звънях е посочения в разни сайтове 0988777701
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети