|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Entusiast
|
|
|
Вто Авг 04, 2020 1:39 pm |
|
|
vaskoo
|
|
|
Билната пътека си е чудесна - върви си между буки и дъбове и излиза на Ланина могила.
Вървят си хора там постоянно.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича |
|
|
Вто Авг 04, 2020 1:44 pm |
|
|
Entusiast
|
|
|
|
|
|
Билната пътека си е чудесна - върви си между буки и дъбове и излиза на Ланина могила.
Вървят си хора там постоянно. |
Благодаря
|
|
|
Вто Авг 04, 2020 2:08 pm |
|
|
ndamov
|
|
Вто Авг 04, 2020 9:15 pm |
|
|
Entusiast
|
|
|
|
Благодаря Утре ще я извървим, ако не завали.
|
|
|
Вто Авг 04, 2020 10:20 pm |
|
|
lz1fw
|
|
|
Пътеката си е добре. Има и маркировка.
Проблемът в Лозенската планина (пък и не само там) не е, че пътеките са обрасли, а че има много пътеки. Може да е смешно, ама аз понякога поглеждам GPS-а при разклоненията.
|
|
|
Сря Авг 05, 2020 7:45 am |
|
|
ray
|
|
|
|
|
|
Проблемът в Лозенската планина (пък и не само там) не е, че пътеките са обрасли, а че има много пътеки. Може да е смешно, ама аз понякога поглеждам GPS-а при разклоненията.
|
Хич не е смешно, ами може да си е сериозен проблем, особено при определени условия...
|
|
|
Сря Авг 05, 2020 12:28 pm |
|
|
Entusiast
|
|
|
|
|
|
|
Наистина, пътеката беше в добро състояние. Днес си извървяхме маршрута успешно, беше красиво и изпреварихме дъжда.
Преди време обикалях в района над Долни Пасарел и търсех една конкретна пътека - тя се оказа много обрасла. Тогава аз също си гледах gps-a.
Затова този път, преди да тръгна, реших да питам тук за билната пътека.
Благодаря на всички, които коментираха. Помогнахте ни да изкараме един чудесен ден
|
|
|
Сря Авг 05, 2020 9:13 pm |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|