На картата виждам, че има пътека от връх Половрак може да се направи изкачване и на Лалина могила.
На места обаче пътеката е отбелязана много тънко. Дали не е прекалено обрасла? Някой минавал ли е от там скоро?
Ето схема, жълтото е въпросната пътека
https://u.pcloud.link/publink/show?code=XZpWyGkZ9B5LJSbme14NbW4GDl9frmnTuIm7
Вто Авг 04, 2020 1:39 pm
vaskoo
Билната пътека си е чудесна - върви си между буки и дъбове и излиза на Ланина могила.
Вървят си хора там постоянно.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Вто Авг 04, 2020 1:44 pm
Entusiast
vaskoo написа:
Билната пътека си е чудесна - върви си между буки и дъбове и излиза на Ланина могила.
Вървят си хора там постоянно.
Благодаря
Вто Авг 04, 2020 2:08 pm
ndamov
Пътеката си е добре. Има и маркировка.
Проблемът в Лозенската планина (пък и не само там) не е, че пътеките са обрасли, а че има много пътеки. Може да е смешно, ама аз понякога поглеждам GPS-а при разклоненията.
Сря Авг 05, 2020 7:45 am
ray
lz1fw написа:
Проблемът в Лозенската планина (пък и не само там) не е, че пътеките са обрасли, а че има много пътеки. Може да е смешно, ама аз понякога поглеждам GPS-а при разклоненията.
Хич не е смешно, ами може да си е сериозен проблем, особено при определени условия...
Сря Авг 05, 2020 12:28 pm
Entusiast
lz1fw написа:
Наистина, пътеката беше в добро състояние. Днес си извървяхме маршрута успешно, беше красиво и изпреварихме дъжда.
Преди време обикалях в района над Долни Пасарел и търсех една конкретна пътека - тя се оказа много обрасла. Тогава аз също си гледах gps-a.
Затова този път, преди да тръгна, реших да питам тук за билната пътека.
Благодаря на всички, които коментираха. Помогнахте ни да изкараме един чудесен ден
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети