|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
vedrin
Регистриран на: 25 Авг 2010 Мнения: 5878 Местожителство: 1116 m н.в. |
|
|
Нед Сеп 29, 2019 1:25 pm |
|
 |
peca
|
|
|
Просто научно потвърждение на това което знаем всички.
Така е и на Рилските и Йончево като гледам как всички си киснат краката в Страшното, скоро и там 
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Нед Сеп 29, 2019 8:30 pm |
|
 |
ray
|
|
|
|
А има ли нещо, за което „учените“ да не са предупредили, че е в опасност или че е опасно или и двете заедно? Ала май т.н. "учени" са една от най-големите опасности.
Иначе и според мен има намаляване на водата и заблатяване на доста езера в пирин и рила, вероятно поради комплексни причини.
|
|
|
Нед Сеп 29, 2019 9:00 pm |
|
 |
kaloyanv
|
|
|
|
 |
 |
А има ли нещо, за което „учените“ да не са предупредили, че е в опасност или че е опасно или и двете заедно? Ала май т.н. "учени" са една от най-големите опасности.
Иначе и според мен . |
А ти точно какво се опитваш да кажеш, защото ако казваш нещо то е много неясно и се разбира само последното “според мен”
|
|
|
Нед Сеп 29, 2019 9:12 pm |
|
 |
ray
|
|
|
|
Здравей, Калояне,
Казвам, че "и според мен има намаляване на водата и заблатяване на доста езера в пирин и рила, вероятно поради комплексни причини". Уточнявам: става въпрос за чисто субективно мнение, не съм правил никакви измервания, проучвания и подобни. Наскоро споделх за това във форума и още двама колега потвърдиха, че и те са с такива впечатления. Не уточнявам и причините и относителната им тежест, защото и там просто имам мнение, но минимални познания и не бих искал да въведа в заблуда някого. Напълно възможно е разбира се да греша за всичко казано по-горе.
Извинявай, че не съм бил ясен. Поздрави.
|
|
|
Нед Сеп 29, 2019 9:46 pm |
|
 |
peca
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Иначе и според мен . |
А ти точно какво се опитваш да кажеш, защото ако казваш нещо то е много неясно и се разбира само последното “според мен” |
Просто да е контра, и в други теми просто си пише глупости.
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Пон Сеп 30, 2019 7:56 am |
|
 |
kaloyanv
|
|
|
|
 |
 |
Здравей, Калояне,
Напълно възможно е разбира се да греша за всичко казано по-горе.
Извинявай, че не съм бил ясен. Поздрави. |
Е, чак пък да се извиняваш няма нужда и за какво . Все пак това си е твое мнение, просто не се разбира.
|
|
|
Пон Сеп 30, 2019 8:24 am |
|
 |
Провей
|
|
|
|
Два въпроса (не са риторични, искрено питам):
1. Въпреки че табелите съветват домашните кучета да са задължително на каишка/спъвачка, масово се пускат свободно и си нагазват по бреговете на рилските езера. Това ок ли е?
2. Много хора си хвърлят екзотичните хранителни отпадъци из планината под предлог, че са био продукти - например, обелки от банани. Това ок ли е?
_________________ Натрупвайки опит, нека не забравяме, че пропастите, които вече не ни плашат, продължават да са точно толкова дълбоки. |
|
|
Пон Сеп 30, 2019 2:15 pm |
|
 |
mislesht
|
|
|
 |
 |
Два въпроса (не са риторични, искрено питам):
1. Въпреки че табелите съветват домашните кучета да са задължително на каишка/спъвачка, масово се пускат свободно и си нагазват по бреговете на рилските езера. Това ок ли е?
2. Много хора си хвърлят екзотичните хранителни отпадъци из планината под предлог, че са био продукти - например, обелки от банани. Това ок ли е? |
Обелките от банани са много питателни, хората с тях развъждат инфузории(чехълчета). Смятай за какво става дума. Те и кучетата са питателни, казват...
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето. |
|
|
Пон Сеп 30, 2019 2:54 pm |
 |
 |
Psychosapiens
|
|
Пон Сеп 30, 2019 11:23 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|