|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
peca
|
Еднодневна снежна Амбарица |
|

_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Последната промяна е направена от peca на Вто Фев 05, 2019 9:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Нед Фев 03, 2019 10:05 am |
|
 |
Whitestar
Регистриран на: 19 Ное 2013 Мнения: 523 Местожителство: Велико Търново |
|
Re: Еднодневна снежна Амбарица |
|
 |
 |
Решихме да се възползваме от добрата прогноза за времето и да напълним очите.
Времето беше наистина добро никакъв вятър, слънчево и безоблачно.
9:00 бяхме на лифта и с първото завъртане потеглихме нагоре, снегът започва малко след лифта, до Добрила има пъртина от моторната шейна на хижаря или някакво АТВ.
От хижата нагоре имаше следа от ски и никаква партина но снегът беше твърд и идеален за снегоходки, за 2:40м. се качихме от лифта до Амбарица.
Там малко почивка, снимки порадвахме се на времето и гледките и тръгнахме надолу към лифта.
Малко снимки: https://photos.google.com/album/AF1QipMNSA8Ljl-4siIT5xSJYu1oOOgKVsaAvuCgj69n/photo/AF1QipMQkSaLKQY7Dse8_D97zVwhj1UWa3Ns3KFJw5rX |
Връзката със снимките не функционира.
_________________ И опитни планинари са загубвали пътя, но "Който не знае на къде е тръгнал, винаги стига другаде" .
Сър Т.Пратчет |
|
|
Нед Фев 03, 2019 5:05 pm |
|
 |
peca
|
|
|

_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Последната промяна е направена от peca на Вто Фев 05, 2019 9:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Пон Фев 04, 2019 10:14 pm |
|
 |
Whitestar
|
|
|
 |
 |
https://photos.google.com/?tab=mq&pageId=none |
Драга Пеца, не виждам повод за да ми публикуваш снимките. Въпреки това не ти се сърдя за грешката, защото така ти давам стимул да зарежеш сивото ежедневие и да хванеш планинските пътеки, при все личните неудачи. Радвам се че съм успял да стана трън в очите на някой, който тъй или иначе има нещо общо с Балкана. Приятно гледане!
_________________ И опитни планинари са загубвали пътя, но "Който не знае на къде е тръгнал, винаги стига другаде" .
Сър Т.Пратчет
Последната промяна е направена от Whitestar на Вто Фев 05, 2019 5:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Вто Фев 05, 2019 2:52 pm |
|
 |
Plamen К
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Драга Пеца, не виждам повод за да ми публикуваш снимките. Въпреки това не ти се сърдя за грешката, защото така ти давам стимул да зарежеш сивото ежедневие и да хванеш планинските пътеки, при все личните неудачи. Радвам се че съм успял да стана трън в очите на някой, който тъй или иначе има нещо общо с Балкана. Приятно гледане и дано ме видиш! |
Всъщност той не публикува твоите снимки, това е линк към гугъл от който всеки вижда собствените си снимки, запаметени в галерията, преди да направи част от тях публични.
Пец, вземи оправи тези снимки, първо направи "споделен албум" /чрез синия надпис горе вдясно "+създаване"/, после поискай линк към него и най-накрая го сподели с нас.
Успех!
|
|
|
Вто Фев 05, 2019 4:57 pm |
|
 |
Whitestar
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Драга Пеца, не виждам повод за да ми публикуваш снимките. Въпреки това не ти се сърдя за грешката, защото така ти давам стимул да зарежеш сивото ежедневие и да хванеш планинските пътеки, при все личните неудачи. Радвам се че съм успял да стана трън в очите на някой, който тъй или иначе има нещо общо с Балкана. Приятно гледане и дано ме видиш! |
Всъщност той не публикува твоите снимки, това е линк към гугъл от който всеки вижда собствените си снимки, запаметени в галерията, преди да направи част от тях публични.
Пец, вземи оправи тези снимки, първо направи "споделен албум" /чрез синия надпис горе вдясно "+създаване"/, после поискай линк към него и най-накрая го сподели с нас.
Успех! |
Ясно, станало е недоразумение. И в такъв случай, Пец, вземи ги оправи тези снимки! 
Сър Т.Пратчет |
|
|
Вто Фев 05, 2019 5:08 pm |
|
 |
Петър
|
|
|
реса,
за да покажеш снимките направи следното:
1. Отвори албума със снимките /независимо какъв е/.
2. Кликни в/у символа "споделяне".
3. От падащото меню клик в/у "създаване на връзка".
Копирай я тук за да ги разгледаме.
|
|
|
Вто Фев 05, 2019 6:13 pm |
|
 |
peca
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Драга Пеца, не виждам повод за да ми публикуваш снимките. Въпреки това не ти се сърдя за грешката, защото така ти давам стимул да зарежеш сивото ежедневие и да хванеш планинските пътеки, при все личните неудачи. Радвам се че съм успял да стана трън в очите на някой, който тъй или иначе има нещо общо с Балкана. Приятно гледане! |
Сори за грешката, иначе никой като теб не може да ми е стимул, ежедневието ми си е супер за разлика от твоето, явно!
БЕЗ ИЗВИНЕНИЯ.
П.П. Заради такива хиени като теб бях спрял да пиша 3г. тук
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Вто Фев 05, 2019 9:45 pm |
|
 |
peca
|
|
Вто Фев 05, 2019 9:51 pm |
|
 |
Whitestar
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Драга Пеца, не виждам повод за да ми публикуваш снимките. Въпреки това не ти се сърдя за грешката, защото така ти давам стимул да зарежеш сивото ежедневие и да хванеш планинските пътеки, при все личните неудачи. Радвам се че съм успял да стана трън в очите на някой, който тъй или иначе има нещо общо с Балкана. Приятно гледане! |
Сори за грешката, иначе никой като теб не може да ми е стимул, ежедневието ми си е супер за разлика от твоето, явно!
БЕЗ ИЗВИНЕНИЯ.
П.П. Заради такива хиени като теб бях спрял да пиша 3г. тук |
Възможно е да има грешка, нито съм амбициран та да пиша активно във форума, нито съм се натрапвал на някой конкретно. Самият аз съм съвсем новак в туризма и все още се уча. Познавам едва 5-6 човека от всички. А и теб не познавам лично и не виждам причина да не си писал заради мен! Просто с теб не сме си писали до сега. Въпреки това едва ли е късно да започнем. Както се казва винаги има първи път. Самият аз най-често споделям снимки след някое ходене или пиша по някой стих, когато съм в настроение. Това са фактите, за другото не знам!
P.S.
Иначе - хубави снимки.
Сър Т.Пратчет |
|
|
Вто Фев 05, 2019 10:12 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|