_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Последната промяна е направена от peca на Вто Фев 05, 2019 9:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Нед Фев 03, 2019 10:05 am
Whitestar
Регистриран на: 19 Ное 2013 Мнения: 522 Местожителство: Велико Търново
Re: Еднодневна снежна Амбарица
peca написа:
Решихме да се възползваме от добрата прогноза за времето и да напълним очите.
Времето беше наистина добро никакъв вятър, слънчево и безоблачно.
9:00 бяхме на лифта и с първото завъртане потеглихме нагоре, снегът започва малко след лифта, до Добрила има пъртина от моторната шейна на хижаря или някакво АТВ.
От хижата нагоре имаше следа от ски и никаква партина но снегът беше твърд и идеален за снегоходки, за 2:40м. се качихме от лифта до Амбарица.
Там малко почивка, снимки порадвахме се на времето и гледките и тръгнахме надолу към лифта.
Малко снимки: https://photos.google.com/album/AF1QipMNSA8Ljl-4siIT5xSJYu1oOOgKVsaAvuCgj69n/photo/AF1QipMQkSaLKQY7Dse8_D97zVwhj1UWa3Ns3KFJw5rX
Връзката със снимките не функционира.
_________________ И опитни планинари са загубвали пътя, но "Който не знае на къде е тръгнал, винаги стига другаде" .
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Последната промяна е направена от peca на Вто Фев 05, 2019 9:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Фев 04, 2019 10:14 pm
Whitestar
peca написа:
https://photos.google.com/?tab=mq&pageId=none
Драга Пеца, не виждам повод за да ми публикуваш снимките. Въпреки това не ти се сърдя за грешката, защото така ти давам стимул да зарежеш сивото ежедневие и да хванеш планинските пътеки, при все личните неудачи. Радвам се че съм успял да стана трън в очите на някой, който тъй или иначе има нещо общо с Балкана. Приятно гледане!
_________________ И опитни планинари са загубвали пътя, но "Който не знае на къде е тръгнал, винаги стига другаде" .
Сър Т.Пратчет
Последната промяна е направена от Whitestar на Вто Фев 05, 2019 5:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Фев 05, 2019 2:52 pm
Plamen К
Whitestar написа:
peca написа:
Драга Пеца, не виждам повод за да ми публикуваш снимките. Въпреки това не ти се сърдя за грешката, защото така ти давам стимул да зарежеш сивото ежедневие и да хванеш планинските пътеки, при все личните неудачи. Радвам се че съм успял да стана трън в очите на някой, който тъй или иначе има нещо общо с Балкана. Приятно гледане и дано ме видиш!
Всъщност той не публикува твоите снимки, това е линк към гугъл от който всеки вижда собствените си снимки, запаметени в галерията, преди да направи част от тях публични.
Пец, вземи оправи тези снимки, първо направи "споделен албум" /чрез синия надпис горе вдясно "+създаване"/, после поискай линк към него и най-накрая го сподели с нас.
Успех!
Вто Фев 05, 2019 4:57 pm
Whitestar
Plamen К написа:
Whitestar написа:
peca написа:
Драга Пеца, не виждам повод за да ми публикуваш снимките. Въпреки това не ти се сърдя за грешката, защото така ти давам стимул да зарежеш сивото ежедневие и да хванеш планинските пътеки, при все личните неудачи. Радвам се че съм успял да стана трън в очите на някой, който тъй или иначе има нещо общо с Балкана. Приятно гледане и дано ме видиш!
Всъщност той не публикува твоите снимки, това е линк към гугъл от който всеки вижда собствените си снимки, запаметени в галерията, преди да направи част от тях публични.
Пец, вземи оправи тези снимки, първо направи "споделен албум" /чрез синия надпис горе вдясно "+създаване"/, после поискай линк към него и най-накрая го сподели с нас.
Успех!
Ясно, станало е недоразумение. И в такъв случай, Пец, вземи ги оправи тези снимки!
Сър Т.Пратчет
Вто Фев 05, 2019 5:08 pm
Петър
реса,
за да покажеш снимките направи следното:
1. Отвори албума със снимките /независимо какъв е/.
2. Кликни в/у символа "споделяне".
3. От падащото меню клик в/у "създаване на връзка".
Копирай я тук за да ги разгледаме.
Драга Пеца, не виждам повод за да ми публикуваш снимките. Въпреки това не ти се сърдя за грешката, защото така ти давам стимул да зарежеш сивото ежедневие и да хванеш планинските пътеки, при все личните неудачи. Радвам се че съм успял да стана трън в очите на някой, който тъй или иначе има нещо общо с Балкана. Приятно гледане!
Сори за грешката, иначе никой като теб не може да ми е стимул, ежедневието ми си е супер за разлика от твоето, явно!
БЕЗ ИЗВИНЕНИЯ.
П.П. Заради такива хиени като теб бях спрял да пиша 3г. тук
Вто Фев 05, 2019 9:51 pm
Whitestar
peca написа:
Whitestar написа:
peca написа:
Сори за грешката, иначе никой като теб не може да ми е стимул, ежедневието ми си е супер за разлика от твоето, явно!
БЕЗ ИЗВИНЕНИЯ.
П.П. Заради такива хиени като теб бях спрял да пиша 3г. тук
Възможно е да има грешка, нито съм амбициран та да пиша активно във форума, нито съм се натрапвал на някой конкретно. Самият аз съм съвсем новак в туризма и все още се уча. Познавам едва 5-6 човека от всички. А и теб не познавам лично и не виждам причина да не си писал заради мен! Просто с теб не сме си писали до сега. Въпреки това едва ли е късно да започнем. Както се казва винаги има първи път. Самият аз най-често споделям снимки след някое ходене или пиша по някой стих, когато съм в настроение. Това са фактите, за другото не знам!
P.S.
Иначе - хубави снимки.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети