ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Есен под Купените и Амбарица - 2 +бира

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Есен под Купените и Амбарица - 2 +бира
Автор Съобщение
il4o_voivoda

Мнение Есен под Купените и Амбарица - 2 +бира Отговорете с цитат
Петък 13, след публичната депеша – вред из Балкана да е заредено с бира /поради странно слънчевото, сухо ноемврийско време напоследък/ си се разходихме с наслада до х. Добрила и нагоре към залеза над Амбарица

Страшен е Балканът, суров, нежен, закопнял за хора

Пастелът се сменява със съботното утро

След толкова пролята бира решихме да подсичаме...

Кончета, мецани и други твари - далеч от Париж

Буките са величествено голи

Водопадът - скромен аристократ

Реката е Стара

Надолу... към бирата........

Балканът е размътен и ронлив,
калта лютива стъпките завлече.
Назад да свърнеш – си против,
по билото самотно си обречен.

Бурята страхливците щади,
а миналото все те изпреварва?
Сега напразно оцеляваш ти,
щом никога, във нищо не повярва.

И това смъкнах от планината…

Пон Ное 16, 2015 11:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
BateBorko

Местожителство: Враца

Мнение Отговорете с цитат
Позната пътека и места. Констатирам, че от вятъра листата бая са поопадали.
Иначе да - на баира без бира,
това главата ми не го побира!
Вто Ное 17, 2015 2:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Whitestar

Местожителство: Велико Търново

Хубаво изживяване и снимки. Нищо чудно да сме се разминали или срещнали по пътя. И аз бях по тази част на Балкана - събота по "кабела" до в Ботев, от там по Тарзановата пътека, снимка на Райското пръскало и на х. Васил Левски. Вторият ден по подсичащата пътека за Добрила, на пряко към в.Малък Купен, Голям Купен, Кръсци, Жълтец, з.Ботев и обратно по традиционния маршрут, до паркинга на х.Плевен. Направих и снимки - https://plus.google.com/111406724198802896435/posts/MkBreBmsoE2

Между другото и аз успях да снимам сърни в същата гора като BateBorko, който ги е видял предната седмица - https://lh3.googleusercontent.com/-_5bgQeCYRDg/VkL32u7jEsI/AAAAAAAAN0U/UPfPygcx15Q/s1152-Ic42/IMG_8781.JPG
Сря Ное 18, 2015 6:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
аngel

Няма ли премиера на Бестард Сумита? Или за форумната среща ще са официални обуща Smile
Сря Ное 18, 2015 8:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
il4o_voivoda

nabludatel50 написа:
Няма ли премиера на Бестард Сумита? Или за форумната среща ще са официални обуща Smile

Тежаха ми в раницата три дни. Ще ги пазя за по – тежки моменти, за скали и орляци, пълчища дъждове. Едни здрави китайски маратонки припкаха като ангели. За срещата също ще пробвам нещо непретенциозно. Купих си и едни планински сандали изпитвам вариант да ги редувам с Бестар Сумита. Тях ги разходих из Витош планина, но да видим като позаледи и заснежи, какво ще запеят. Тази година отчитам над 30 дни по билата, пренавих пружината и сега разпускам лежерно. Малко друг вид тържество на духа, с дружина, с биричка, без график.
Благодаря за вниманието и съпричастието на ВateBorko и Whitestar / той за два дни е прелитал като харамия, нещо се омотах от маршрута му/ – те са юначаги , обикалят вред / доколкото съм изчел през годините писания и снимки/, хубаво ще бъде да се погодим за нещо си. Но за бирата – само ледена , в изпотена стъклена чаша, айде, да не е истински кристал, но с нещичко дребно за мезе!
Сря Ное 18, 2015 10:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Whitestar

Местожителство: Велико Търново

Цитат:
Благодаря за вниманието и съпричастието на ВateBorko и Whitestar / той за два дни е прелитал като харамия, нещо се омотах от маршрута му/ – те са юначаги , обикалят вред / доколкото съм изчел през годините писания и снимки/, хубаво ще бъде да се погодим за нещо си. Но за бирата – само ледена , в изпотена стъклена чаша, айде, да не е истински кристал, но с нещичко дребно за мезе!

Много благоприятно време беше тези два дни и доста ора по Балкана. Само за обикаляне.
Чет Ное 19, 2015 11:12 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
il4o_voivoda

Прилепил съм се за BateBorko и го наспъпвал по петите, да го стресирам. В отплата за водачеството, ще се пробвам да му изтълкувам поне половината цветя / грейнали сред друга тема/.А, че няма снимки и подобни доказателства за пиене на бира, то е – да не развращаваме поколенията. Но в бирата е нашето спасение, след шетнята впланината.
Сря Дек 23, 2015 5:40 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.