|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
il4o_voivoda
|
|
Есен под Купените и Амбарица - 2 +бира |
|
Петък 13, след публичната депеша – вред из Балкана да е заредено с бира /поради странно слънчевото, сухо ноемврийско време напоследък/ си се разходихме с наслада до х. Добрила и нагоре към залеза над Амбарица
Страшен е Балканът, суров, нежен, закопнял за хора
Пастелът се сменява със съботното утро
След толкова пролята бира решихме да подсичаме...
Кончета, мецани и други твари - далеч от Париж
Буките са величествено голи
Водопадът - скромен аристократ
Реката е Стара
Надолу... към бирата........
…
Балканът е размътен и ронлив,
калта лютива стъпките завлече.
Назад да свърнеш – си против,
по билото самотно си обречен.
Бурята страхливците щади,
а миналото все те изпреварва?
Сега напразно оцеляваш ти,
щом никога, във нищо не повярва.
И това смъкнах от планината…
|
|
|
Пон Ное 16, 2015 11:37 pm |
|
 |
BateBorko
|
|
|
Позната пътека и места. Констатирам, че от вятъра листата бая са поопадали.
Иначе да - на баира без бира,
това главата ми не го побира!
|
|
|
Вто Ное 17, 2015 2:57 pm |
|
 |
Whitestar
Регистриран на: 19 Ное 2013 Мнения: 523 Местожителство: Велико Търново |
|
|
Сря Ное 18, 2015 6:38 pm |
|
 |
аngel
|
|
|
|
Няма ли премиера на Бестард Сумита? Или за форумната среща ще са официални обуща 
|
|
|
Сря Ное 18, 2015 8:35 pm |
|
 |
il4o_voivoda
|
|
|
|
 |
 |
Няма ли премиера на Бестард Сумита? Или за форумната среща ще са официални обуща  |
Тежаха ми в раницата три дни. Ще ги пазя за по – тежки моменти, за скали и орляци, пълчища дъждове. Едни здрави китайски маратонки припкаха като ангели. За срещата също ще пробвам нещо непретенциозно. Купих си и едни планински сандали изпитвам вариант да ги редувам с Бестар Сумита. Тях ги разходих из Витош планина, но да видим като позаледи и заснежи, какво ще запеят. Тази година отчитам над 30 дни по билата, пренавих пружината и сега разпускам лежерно. Малко друг вид тържество на духа, с дружина, с биричка, без график.
Благодаря за вниманието и съпричастието на ВateBorko и Whitestar / той за два дни е прелитал като харамия, нещо се омотах от маршрута му/ – те са юначаги , обикалят вред / доколкото съм изчел през годините писания и снимки/, хубаво ще бъде да се погодим за нещо си. Но за бирата – само ледена , в изпотена стъклена чаша, айде, да не е истински кристал, но с нещичко дребно за мезе!
|
|
|
Сря Ное 18, 2015 10:09 pm |
|
 |
Whitestar
Регистриран на: 19 Ное 2013 Мнения: 523 Местожителство: Велико Търново |
|
|
|
 |
 |
Благодаря за вниманието и съпричастието на ВateBorko и Whitestar / той за два дни е прелитал като харамия, нещо се омотах от маршрута му/ – те са юначаги , обикалят вред / доколкото съм изчел през годините писания и снимки/, хубаво ще бъде да се погодим за нещо си. Но за бирата – само ледена , в изпотена стъклена чаша, айде, да не е истински кристал, но с нещичко дребно за мезе! |
Много благоприятно време беше тези два дни и доста ора по Балкана. Само за обикаляне.
|
|
|
Чет Ное 19, 2015 11:12 am |
|
 |
il4o_voivoda
|
|
|
|
Прилепил съм се за BateBorko и го наспъпвал по петите, да го стресирам. В отплата за водачеството, ще се пробвам да му изтълкувам поне половината цветя / грейнали сред друга тема/.А, че няма снимки и подобни доказателства за пиене на бира, то е – да не развращаваме поколенията. Но в бирата е нашето спасение, след шетнята впланината.
|
|
|
Сря Дек 23, 2015 5:40 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|