Да от там не е обрасла и е най бързата пътека за Купена
Пет Окт 25, 2024 10:25 am
kaloyanv
Време е за нова порция снимки с опознавателен характер. Днес добавям 2 и нарочно в тази тема, за заблуда на противника ... Мисля че няма да познаете нито един връх, тъй като съм махнал кординатите .. Но все пак може и едната снимка да познаете. Ако не можете, пишете че се предавате да ви кажа кое какво е :
Първата снимка е от далеч и предполагам ще е най-трудната (За Владо ако чете, това не е от долни Дръвник снимано)
Време е за нова порция снимки с опознавателен характер. Днес добавям 2 и нарочно в тази тема, за заблуда на противника ... Мисля че няма да познаете нито един връх, тъй като съм махнал кординатите .. Но все пак може и едната снимка да познаете. Ако не можете, пишете че се предавате да ви кажа кое какво е :
Първата снимка е от далеч и предполагам ще е най-трудната (За Владо ако чете, това не е от долни Дръвник снимано)
Втората е ясна от другата тема. Но дай някакъв жокер за първата
То май и на мен си трябва да дам Жокер, защото не съм пратил вярната снимка. Ето тази най-вдъното ... Може да се увеличи )) Но пак другата също е покрая ...
Мисля тази снимка е малко по характерна.. А предната е просто грешна .. но трябва да се увеличи.
Добре, няма желаещи... Първата снимка са северните склонове на Жълтец, нарочно не съм снимал ръба, че това го издава много. Там този район е много живописен, все едно си в циркус подобен на байови дупки в пирин.
Втората за мен е по-интересна, това е връх Чумерна, сниман от републиканския път софия - варна, вече доста на изток към Омургаг или по точно, ето от тук ..
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети