Re: maneco,
maneco написа:
Pagane написа:
и аз харесах апарат,който в сайта амазон е доста по-изгоден ,но не зная как се пазарува и каква е доставката ,дали ако се обединим няма да е изгодна покупката ?
Сега на дневна светлина е очевидно.
Аз съм на другия полюс - важното е техниката да не ме обременява, което включва липса на притеснения за цена или здравина.
Съб Мар 02, 2013 10:32 am
Pagane
'
всеки е прав за себе си , има хора,които чупят ,загубват ,не си залужава да купуват скъпо
ако си пази вещите човек е добре да се купи хубав апарат ,жалко е да се посещават невероятни места и да няма хубави снимки .
аз взех решение ,само още се опитвам да разбера в Сан Марино дали е по-евтино ? има шанс да съм там месец май , дали да изчакам ?? знае ли някой ?
И свличащ се сняг, хвърчила, реки, бури - скъпите са само за статични снимки и далече от нещо случващо се. Всъщност си трябват и двата вида апаратура, допълват се, ако се говори за резултата. Докато с отчитане на безгрижността и спокойствието изборът е ясен.
Нед Мар 03, 2013 3:29 pm
Pagane
скъпи ?
относително е
при вида на 6000 . 12000 ,14000 лв. , кое става скъпо и кое евтино
Нед Мар 03, 2013 7:24 pm
mircho
radi написа:
И свличащ се сняг, хвърчила, реки, бури - скъпите са само за статични снимки и далече от нещо случващо се. Всъщност си трябват и двата вида апаратура, допълват се, ако се говори за резултата. Докато с отчитане на безгрижността и спокойствието изборът е ясен.
Пич не ги мисли който за каквото иска да го ползва. Ако искаш нещо да правиш винаги има начин.
Нед Мар 03, 2013 10:09 pm
Stanev
radi написа:
Това е крайно невярно твърдение. Точно обратното. Само за пример най-високият клас професионални камери и обективи на Никон и Канон са точно за такива ситуации. В този клас камерите са с тела от магнезиево-алуминиева сплав, както и са водо и прахо устойчиви до опрелен диапазон.
В темата не се обсъждат бутикови камери като Лайка или студийни средноформатни чудовища като Хаселблад, Мамия и т.н.
Нед Мар 03, 2013 10:12 pm
dgtalwow
Аз понякога се мъкна с моя Canon 5D Mark II, малко ми натежава като цяло, дори си мъкна и статив ако ми се мъкне
Като цяло най-оптималния вариант е турбосапунер от най-висок клас с възможно най-голям сензор.
На Fuji изкараха страхотни модели с голям сензор и хубава картинка. Та това ми се струва най-доброто съотношение качество и тегло. Е да, цената е около 2000-2500 левчета, но кеф цена няма http://www.fujifilm.eu/uk/products/digital-cameras/pro-enthusiast/model/x100s/
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети