|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Pagane
|
Re: maneco, |
|
благодаря , явно ще пазарувам в БГ ,няма кой да ходи от мойте познати
|
|
|
Пет Мар 01, 2013 1:45 pm |
|
 |
radi
|
|
|
А, това е друго нещо - нов за 260 долара е по-добре от нов за 650 и да не говорим пък 1300 лв в Бг. Дори без гаранция да е (само 60 дни).
|
|
|
Пет Мар 01, 2013 11:53 pm |
|
 |
Stanev
|
|
|
|
 |
 |
А, това е друго нещо - нов за 260 долара е по-добре от нов за 650 и да не говорим пък 1300 лв в Бг. Дори без гаранция да е (само 60 дни). |
Бъркаш моделите. Едната камера е RX100, а другата HX20V. Няма място за сравнение между двете.
|
|
|
Съб Мар 02, 2013 10:10 am |
|
 |
radi
|
|
|
Сега на дневна светлина е очевидно.
Аз съм на другия полюс - важното е техниката да не ме обременява, което включва липса на притеснения за цена или здравина.
|
|
|
Съб Мар 02, 2013 10:32 am |
|
 |
Pagane
|
' |
|
всеки е прав за себе си , има хора,които чупят ,загубват ,не си залужава да купуват скъпо
ако си пази вещите човек е добре да се купи хубав апарат ,жалко е да се посещават невероятни места и да няма хубави снимки .
аз взех решение ,само още се опитвам да разбера в Сан Марино дали е по-евтино ? има шанс да съм там месец май , дали да изчакам ?? знае ли някой ?
|
|
|
Съб Мар 02, 2013 4:05 pm |
|
 |
radi
|
|
|
С фотото за 1000 лв трудно ще се осмелиш да снимаш как те залива 5 метрова вълна, например Чупенето или пазенето е друг въпрос.
|
|
|
Съб Мар 02, 2013 11:14 pm |
|
 |
Pagane
|
radi |
|
който е на морето да му мисли ,има подводни апарати
|
|
|
Съб Мар 02, 2013 11:35 pm |
|
 |
radi
|
|
|
И свличащ се сняг, хвърчила, реки, бури - скъпите са само за статични снимки и далече от нещо случващо се. Всъщност си трябват и двата вида апаратура, допълват се, ако се говори за резултата. Докато с отчитане на безгрижността и спокойствието изборът е ясен.
|
|
|
Нед Мар 03, 2013 3:29 pm |
|
 |
Pagane
|
скъпи ? |
|
относително е
при вида на 6000 . 12000 ,14000 лв. , кое става скъпо и кое евтино 
|
|
|
Нед Мар 03, 2013 7:24 pm |
|
 |
mircho
|
|
|
|
 |
 |
И свличащ се сняг, хвърчила, реки, бури - скъпите са само за статични снимки и далече от нещо случващо се. Всъщност си трябват и двата вида апаратура, допълват се, ако се говори за резултата. Докато с отчитане на безгрижността и спокойствието изборът е ясен. |
Пич не ги мисли който за каквото иска да го ползва. Ако искаш нещо да правиш винаги има начин .
|
|
|
Нед Мар 03, 2013 10:09 pm |
|
 |
Stanev
|
|
|
|
 |
 |
И свличащ се сняг, хвърчила, реки, бури - скъпите са само за статични снимки и далече от нещо случващо се. Всъщност си трябват и двата вида апаратура, допълват се, ако се говори за резултата. Докато с отчитане на безгрижността и спокойствието изборът е ясен. |
Това е крайно невярно твърдение. Точно обратното. Само за пример най-високият клас професионални камери и обективи на Никон и Канон са точно за такива ситуации. В този клас камерите са с тела от магнезиево-алуминиева сплав, както и са водо и прахо устойчиви до опрелен диапазон.
В темата не се обсъждат бутикови камери като Лайка или студийни средноформатни чудовища като Хаселблад, Мамия и т.н.
|
|
|
Нед Мар 03, 2013 10:12 pm |
|
 |
dgtalwow
|
|
|
|
Аз понякога се мъкна с моя Canon 5D Mark II, малко ми натежава като цяло, дори си мъкна и статив ако ми се мъкне
Като цяло най-оптималния вариант е турбосапунер от най-висок клас с възможно най-голям сензор.
На Fuji изкараха страхотни модели с голям сензор и хубава картинка. Та това ми се струва най-доброто съотношение качество и тегло. Е да, цената е около 2000-2500 левчета, но кеф цена няма
http://www.fujifilm.eu/uk/products/digital-cameras/pro-enthusiast/model/x100s/
|
|
|
Вто Юни 18, 2013 7:11 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|