Здравейте, някой да е виждал тази жена? Днес сутринта е тръгнала от заслон кончето посока
Вихрен и от 15 часа няма връзка с нея
Нед Юни 21, 2026 9:27 am
tortomanin
Открито е тялото на издирваната 49-годишната жена под връх Вихрен. Това съобщава БНТ.
По първоначална информация от Планинската спасителна служба тя е паднала от близо 400
метра склон и вероятно е загинала на място.
БНР пише, че малко преди откриването ѝ спасителите са намерили невредимо нейното куче.
Намериха издирваната жена под връх Вихрен. За съжаление обаче тя е загинала. По първоначална инфмация от
Планинската спасителна служба жената е паднала от близо 400 метра склон и вероятно е загинала на място.
Военният хеликоптер "Кугър" ще опита с лебедка да изтеглят тялото на жената от планината.
Нед Юни 21, 2026 7:00 pm
kaloyanv
Поредната трагедия, жалко. Жалкото е че тоя тип инциденти подлежат на контрол от самия човек. Аз съм се връщал от лятната пътека на ботев дето минават трите улея, зарди това че гледам неколко метра, лед е виждам че не мога да спра ако тръгна. Ама за съжаление преценката винаги е субективна на базата на натрупания опит .
Нед Юни 21, 2026 10:29 pm
tortomanin
kaloyanv написа:
Поредната трагедия, жалко. Жалкото е че тоя тип инциденти подлежат на контрол от самия човек. Аз съм се връщал от лятната пътека на ботев дето минават трите улея, зарди това че гледам неколко метра, лед е виждам че не мога да спра ако тръгна. Ама за съжаление преценката винаги е субективна на базата на натрупания опит .
++++++++++++
Преди 32 години Създателят нежно ми припомни, че не съм със Специален режим. След като "прелетях" каменния език между Мальовица и Орлето, оставих диря като от голям камък по преспите и се спрях, учудващо невредим, в една скала, провокациите ми към безопасността силно намаляха.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 230, 231, 232
Страница 232 от 232
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети