Миналата година пак минах през едно място и една бариера, обаче нямаше никой и като стигнах до края се мушнах през храсталаците и така и никой не ме видя. Беле много забавно . Писал съм . Това май беше на територията на вец Камчия или каквото се води. Ама така се мушнах … че направо си заслужава да пусна трак. Сигурен съм никога никой не е посмял да мине от там
Нед Дек 03, 2023 2:34 am
boris_borisov
kaloyanv написа:
Имам аз едно питане и то е От витиня не може ли да се тръгне по пътя към връх Ветровала и после Раскола. Щом не е писано, значе не е добре да се минава от там, но защо ... Ето горе долу снимка с червена линия криво ляво съм отбелязал.
То там си е асфалтов път, по който Витиня-Арабаконак с колело ще да е към половин час приятно каране Ама де тоя късмет да те пуснат да влезеш, че и да излезеш? А оградата е висока и не се прескача лесно.
Нед Дек 03, 2023 12:05 pm
kaloyanv
boris_borisov написа:
kaloyanv написа:
Имам аз едно питане и то е От витиня не може ли да се тръгне по пътя към връх Ветровала и после Раскола. Щом не е писано, значе не е добре да се минава от там, но защо ... Ето горе долу снимка с червена линия криво ляво съм отбелязал.
То там си е асфалтов път, по който Витиня-Арабаконак с колело ще да е към половин час приятно каране Ама де тоя късмет да те пуснат да влезеш, че и да излезеш? А оградата е висока и не се прескача лесно.
Да, май ми се струва че ще е трудно минаването от там ... ) и като цяло не си струва кой знае колко да се рискува , за толкова кратък участък .... И то и през вец Камчия би трябвало да е трудно, ама аз си минах ей така като стой и гледай, все едно съм отишъл на разходка .. Имаше и камери, затова че с увереноста с която навлязох, са си помислили че съм или служител или познат на някой , защото аз направо си минах без да спирам ...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Страница 14 от 14
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети