|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
kaloyanv
|
|
|
|
Миналата година пак минах през едно място и една бариера, обаче нямаше никой и като стигнах до края се мушнах през храсталаците и така и никой не ме видя. Беле много забавно . Писал съм . Това май беше на територията на вец Камчия или каквото се води. Ама така се мушнах … че направо си заслужава да пусна трак. Сигурен съм никога никой не е посмял да мине от там  
|
|
|
Нед Дек 03, 2023 2:34 am |
|
 |
boris_borisov
|
|
|
|
То там си е асфалтов път, по който Витиня-Арабаконак с колело ще да е към половин час приятно каране Ама де тоя късмет да те пуснат да влезеш, че и да излезеш? А оградата е висока и не се прескача лесно.
|
|
|
Нед Дек 03, 2023 12:05 pm |
|
 |
kaloyanv
|
|
|
|
 |
 |
То там си е асфалтов път, по който Витиня-Арабаконак с колело ще да е към половин час приятно каране Ама де тоя късмет да те пуснат да влезеш, че и да излезеш? А оградата е висока и не се прескача лесно. |
Да, май ми се струва че ще е трудно минаването от там ... ) и като цяло не си струва кой знае колко да се рискува , за толкова кратък участък .... И то и през вец Камчия би трябвало да е трудно, ама аз си минах ей така като стой и гледай, все едно съм отишъл на разходка .. Имаше и камери, затова че с увереноста с която навлязох, са си помислили че съм или служител или познат на някой , защото аз направо си минах без да спирам ... 
|
|
|
Нед Дек 03, 2023 1:56 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|