Автор |
Съобщение |
Йосарян
Регистриран на: 17 Юни 2012 Мнения: 685 Местожителство: Димитровград |
|
|
|
На мен ми се струва, че отговорът на "Парка" е по скоро положителен. Приемат помощта, но на определени от тях пътеки. Едва ли може да се очаква да разрешат да премаркираме целият парк просто защото го искаме. Според мен Дидо е прав. Веднъж вече започнато е по - добре да се направи нещо съвместно с хората от парка. А те като видят какви сме будали е възможно след време да ни оставят да вършим тяхната работа по премаркиране на маршрути както го прави БТС. Тези стари комунисти вероятно са много доволни от подновяването на маркировката по Е 3 без да си мърдат пръста.
Тази работа е буквално "бой с вятърни мелници" ако се опитваме да променим дирекцията, но виж да се поднови маркировката - това е друга бира. Това си струва. И все пак моите приоритети са да ходя на планина, не да премаркирам.
|
|
|
Вто Мар 17, 2015 9:27 am |
|
|
иван_м
Регистриран на: 02 Авг 2012 Мнения: 58 Местожителство: Велико Търново |
|
|
Вто Мар 17, 2015 11:22 am |
|
|
Dimo Kolev
|
|
|
Има ги. Прав си. Ама ги няма . Чукваш и пише Несъществуваш запис. Явно са се изчерпали от много сваляния.
Колко ли човека са чували за туй творение ми е интересно. Аз не бях. Виждал съм колците нейде, къде точно не помня, ако се разровя из снимките сигурно съм ги и снимал. И какво от това. Барем една табелка да бяха сложили: Айдиовизуализация. Изберете номер 15 от вашата МР3-ка. И интересно коя е посоката която трябва да гледаш. Може би точката. А от другата страна има ли точка? или е само от едната.
|
|
|
Вто Мар 17, 2015 1:51 pm |
|
|
иван_м
Регистриран на: 02 Авг 2012 Мнения: 58 Местожителство: Велико Търново |
|
|
|
След като ти излезе надписа "Несъществуващ запис", цъкни вляво на съответния език.
На тази територия нещата не стават по нормалния начин.
|
|
|
Вто Мар 17, 2015 9:31 pm |
|
|
Митак
|
|
|
|
Егати, егати, тая Стара планина е пълна с чудеса!
Досега се дивях само на планината, сега съм вече напълно ошашавен и от чудесиите на парковата администрация.
|
|
След като ти излезе надписа "Несъществуващ запис", цъкни вляво на съответния език. |
|
|
|
Вто Мар 17, 2015 10:06 pm |
|
|
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1267 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100 |
|
|
|
Да си призная и аз го разцъках аудио елемтна на сайта. Не е най- малоумно, може и да е полезно, ама верно колко пара са усвоили... 2 пъти да маркираш цялото КЕ примерно... Така е, от бюрукращина и усвояване няма реални действия, които да са рационални и да носят резултати.
Революция бе казал нЕкой, нЕкъде... или на Вежен ще има много сняг за да го избутаме до горе... топчето...
_________________ Не мога да спра.
http://ke-2013.blogspot.com/ |
|
|
Вто Мар 17, 2015 10:28 pm |
|
|
Dimo Kolev
|
|
|
|
|
Революция бе казал нЕкой, нЕкъде... или на Вежен ще има много сняг за да го избутаме до горе... топчето... |
Ако не става с бутане ще го дърпаме мамка му
|
|
|
Вто Мар 17, 2015 10:33 pm |
|
|
Mariana1000
|
|
|
Ако пуснете топчето да са ви свободни ръцете, може и да свършите нещо полезно
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!... |
|
|
Вто Мар 17, 2015 11:27 pm |
|
|
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1267 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100 |
|
|
|
Мирише ми на... АЦЕТОН!!!
Права си, революцията е в ръцете, не в топчето, а топчето е... в спрея!
_________________ Не мога да спра.
http://ke-2013.blogspot.com/ |
|
|
Вто Мар 17, 2015 11:35 pm |
|
|
Dimo Kolev
|
|
|
Да ама нали четохте - не дават. Освен магистралите. Явно са хора на бат Бойко. Магистрали, магистрали ииии уха.
Казвате и действаме. Каквото има. Даже докато изпълняваме програмата на дирекцията може да пратим диверсанти на западния фронт. Който ще е чист и спокоен
|
|
|
Сря Мар 18, 2015 12:09 am |
|
|
didogen
Регистриран на: 15 Дек 2011 Мнения: 1479 Местожителство: kleta majka balgariq |
|
|
|
В такъв случай Димо си вземи диктофон и идвайки към Вежен може да сглобиш едно аудиомаршрутче.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P. |
|
|
Сря Мар 18, 2015 12:18 am |
|
|
Dimo Kolev
|
|
|
|
|
В такъв случай Димо си вземи диктофон и идвайки към Вежен може да сглобиш едно аудиомаршрутче. |
ОК. Ама ти носи колеца. Ама без точка. Ще сложим на място. Кафява. Ами боя? Ще има, ще има. Онези се пробудиха вече
|
|
|
Сря Мар 18, 2015 12:32 am |
|
|
didogen
Регистриран на: 15 Дек 2011 Мнения: 1479 Местожителство: kleta majka balgariq |
|
|
|
Добре, че темата е за маркировката и не спамим много. От опит мога да ти кажа, че като видиш мечка не ти се присира. Набива ти се навътре и силно ти се припикава. Вица не е достоверен и е измислен от човек, който не е виждал мечка. Ще намеря колче, но гледай панорамната гледка да е на 2'10" от хижата.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P. |
|
|
Сря Мар 18, 2015 12:46 am |
|
|
|