ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
премаркиране на Централен Балкан-но не на парче. А изцяло
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
премаркиране на Централен Балкан-но не на парче. А изцяло
Автор Съобщение
Йосарян

Местожителство: Димитровград

Мнение Отговорете с цитат
На мен ми се струва, че отговорът на "Парка" е по скоро положителен. Приемат помощта, но на определени от тях пътеки. Едва ли може да се очаква да разрешат да премаркираме целият парк просто защото го искаме. Според мен Дидо е прав. Веднъж вече започнато е по - добре да се направи нещо съвместно с хората от парка. А те като видят какви сме будали е възможно след време да ни оставят да вършим тяхната работа по премаркиране на маршрути както го прави БТС. Тези стари комунисти вероятно са много доволни от подновяването на маркировката по Е 3 без да си мърдат пръста.

Тази работа е буквално "бой с вятърни мелници" ако се опитваме да променим дирекцията, но виж да се поднови маркировката - това е друга бира. Това си струва. И все пак моите приоритети са да ходя на планина, не да премаркирам. Smile
Вто Мар 17, 2015 9:27 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
иван_м

Местожителство: Велико Търново

Dimo Kolev написа:
Дидогене това ли е туй чудо. Утепи ме ама сега научих за него. Значи казваш файловете от хижите се свалят

Файловете ги има и на сайта на парка:

http://visitcentralbalkan.net/bg/pages/index/t:%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8/c:%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB
Вто Мар 17, 2015 11:22 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

Местожителство: Бургас

иван_м написа:
Dimo Kolev написа:
Дидогене това ли е туй чудо. Утепи ме ама сега научих за него. Значи казваш файловете от хижите се свалят

Файловете ги има и на сайта на парка:

http://visitcentralbalkan.net/bg/pages/index/t:%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8/c:%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB

Има ги. Прав си. Ама ги няма Very Happy . Чукваш и пише Несъществуваш запис. Явно са се изчерпали от много сваляния.

Колко ли човека са чували за туй творение ми е интересно. Аз не бях. Виждал съм колците нейде, къде точно не помня, ако се разровя из снимките сигурно съм ги и снимал. И какво от това. Барем една табелка да бяха сложили: Айдиовизуализация. Изберете номер 15 от вашата МР3-ка. И интересно коя е посоката която трябва да гледаш. Може би точката. А от другата страна има ли точка? или е само от едната.
Вто Мар 17, 2015 1:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
иван_м

Местожителство: Велико Търново

След като ти излезе надписа "Несъществуващ запис", цъкни вляво на съответния език.
На тази територия нещата не стават по нормалния начин.
Вто Мар 17, 2015 9:31 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Митак

Егати, егати, тая Стара планина е пълна с чудеса!
Досега се дивях само на планината, сега съм вече напълно ошашавен и от чудесиите на парковата администрация.

Цитат:
След като ти излезе надписа "Несъществуващ запис", цъкни вляво на съответния език.

Вто Мар 17, 2015 10:06 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
packo packov

Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100

Да си призная и аз го разцъках аудио елемтна на сайта. Не е най- малоумно, може и да е полезно, ама верно колко пара са усвоили... 2 пъти да маркираш цялото КЕ примерно... Така е, от бюрукращина и усвояване няма реални действия, които да са рационални и да носят резултати.
Революция бе казал нЕкой, нЕкъде... или на Вежен ще има много сняг за да го избутаме до горе... топчето...

Вто Мар 17, 2015 10:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

packo packov написа:
Революция бе казал нЕкой, нЕкъде... или на Вежен ще има много сняг за да го избутаме до горе... топчето...

Ако не става с бутане ще го дърпаме мамка му Trampoline
Вто Мар 17, 2015 10:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Mariana1000

Местожителство: София

Ако пуснете топчето да са ви свободни ръцете, може и да свършите нещо полезно Wink

Вто Мар 17, 2015 11:27 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
packo packov

Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100

Мирише ми на... АЦЕТОН!!! Smile Wink Smile
Права си, революцията е в ръцете, не в топчето, а топчето е... в спрея!

Вто Мар 17, 2015 11:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

Да ама нали четохте - не дават. Освен магистралите. Явно са хора на бат Бойко. Магистрали, магистрали ииии уха.

Казвате и действаме. Каквото има. Даже докато изпълняваме програмата на дирекцията може да пратим диверсанти на западния фронт. Който ще е чист и спокоен
Сря Мар 18, 2015 12:09 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
didogen

Местожителство: kleta majka balgariq

В такъв случай Димо си вземи диктофон и идвайки към Вежен може да сглобиш едно аудиомаршрутче.

Сря Мар 18, 2015 12:18 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

didogen написа:
В такъв случай Димо си вземи диктофон и идвайки към Вежен може да сглобиш едно аудиомаршрутче.

ОК. Ама ти носи колеца. Ама без точка. Ще сложим на място. Кафява. Ами боя? Ще има, ще има. Онези се пробудиха вече Laughing
Сря Мар 18, 2015 12:32 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
didogen

Местожителство: kleta majka balgariq

Добре, че темата е за маркировката и не спамим много. От опит мога да ти кажа, че като видиш мечка не ти се присира. Набива ти се навътре и силно ти се припикава. Вица не е достоверен и е измислен от човек, който не е виждал мечка. Ще намеря колче, но гледай панорамната гледка да е на 2'10" от хижата. Laughing

Сря Мар 18, 2015 12:46 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.