Всеки носи глава на раменете си. Остава само да знае как да си служи с нея
Пет Мар 21, 2014 7:15 pm
Йосарян
Регистриран на: 17 Юни 2012 Мнения: 685 Местожителство: Димитровград
Дано има повече такива пътеписи на преходи направени от един или група планинари и дано с увеличаването броя на членовете на форума дървените философи не станат повече от активно ходещите по върховете.
Амин.
Последната промяна е направена от Йосарян на Пет Мар 21, 2014 10:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Мар 21, 2014 8:48 pm
Mariana1000
Аз също тръгнах с голямата кошница, но и на това което видях и направих трябва да съм доволна. Имам една любима приказка - който не е доволен на малкото, няма да е доволен и на многото
От един месец се надъхвам как ще стане топло и ще си спя навън, ще си гледам звездите... Да, ама се оказа, че има пълнолуние. Хайде, ревизирах си желанието, защото Стефан каза, че в пет часа Луната щяла да бъде над върха и гледката ще е уникална. То пък се заоблачи В крайна сметка легнах и заспах като пор, така че и свръхнова да беше имало, нямаше да има кой да я види Това по въпроса за гледките през нощта, дето ги избираме
И другата мумия нищо не е видяла, едвам я събудих сутринта
В неделята ме е яд, че не стигнахме до Росоватец, но явно дългите маси до два часа не се съвместяват добре с дълги преходи на другия ден
Макар че аз бях станала за изгрева
Всъщност ние минахме страшното...
... остана трудното
Горе подухваше лек старопланински полъх, та се смъкнахме под върха, където направихме почивка за кафе и вафли. То като цяло тези два дена правихме почивки с ходене, а не ходене с почивки
На връщане към Партизанска песен вятъра ни местеше на откритото, така че може и да беше за добро, че не продължихме
А географския център ме разочарова, егати грозноватото нещо насред нищото
Нямам думи и аз като млад съм си качвал през зимата по тези места. Но сега с въздраста си гледам с други очи. Най-важното нещо в планината е безопасноста. Запомнете ! Никога не ходете сами особено в този район дори и през лятото. Здравето на човек е най ценното нещо. За хората още резервни части няма.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети