ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Сопот-Амбарица-Купена-Кръстец-Карлово-х."Мазалат"-
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Сопот-Амбарица-Купена-Кръстец-Карлово-х."Мазалат"-
Автор Съобщение
Irha

Местожителство: БГ

Мнение Отговорете с цитат
Всеки носи глава на раменете си. Остава само да знае как да си служи с нея Croc
Пет Мар 21, 2014 7:15 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Йосарян

Местожителство: Димитровград

Дано има повече такива пътеписи на преходи направени от един или група планинари и дано с увеличаването броя на членовете на форума дървените философи не станат повече от активно ходещите по върховете.

Амин.

Последната промяна е направена от Йосарян на Пет Мар 21, 2014 10:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Мар 21, 2014 8:48 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mariana1000

Местожителство: София

Аз също тръгнах с голямата кошница, но и на това което видях и направих трябва да съм доволна. Имам една любима приказка - който не е доволен на малкото, няма да е доволен и на многото Wink

От един месец се надъхвам как ще стане топло и ще си спя навън, ще си гледам звездите... Да, ама се оказа, че има пълнолуние. Хайде, ревизирах си желанието, защото Стефан каза, че в пет часа Луната щяла да бъде над върха и гледката ще е уникална. То пък се заоблачи Confused В крайна сметка легнах и заспах като пор, така че и свръхнова да беше имало, нямаше да има кой да я види Laughing Това по въпроса за гледките през нощта, дето ги избираме Laughing
И другата мумия нищо не е видяла, едвам я събудих сутринта Wink

В неделята ме е яд, че не стигнахме до Росоватец, но явно дългите маси до два часа не се съвместяват добре с дълги преходи на другия ден Rolling Eyes
Макар че аз бях станала за изгрева Smile

Всъщност ние минахме страшното...

... остана трудното Wink

Горе подухваше лек старопланински полъх, та се смъкнахме под върха, където направихме почивка за кафе и вафли. То като цяло тези два дена правихме почивки с ходене, а не ходене с почивки Laughing

На връщане към Партизанска песен вятъра ни местеше на откритото, така че може и да беше за добро, че не продължихме Smile

А географския център ме разочарова, егати грозноватото нещо насред нищото Confused

https://plus.google.com/u/0/photos/107109766459999925751/albums/5993277785890797169

Пет Мар 21, 2014 10:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivailo.hr

Местожителство: София

Малко снимки и от мен от втората част на събитието: https://picasaweb.google.com/110077264394701844198/151603201402?noredirect=1
Пон Мар 24, 2014 7:02 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pana

Нямам думи и аз като млад съм си качвал през зимата по тези места. Но сега с въздраста си гледам с други очи. Най-важното нещо в планината е безопасноста. Запомнете ! Никога не ходете сами особено в този район дори и през лятото. Здравето на човек е най ценното нещо. За хората още резервни части няма.
Пет Апр 04, 2014 10:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.