ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Седем дни(год.) в Пирин(Тиб.) :)
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
Седем дни(год.) в Пирин(Тиб.) :)
Автор Съобщение
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Мнение Отговорете с цитат
NikTod написа:
fena73 написа:
Тетрадката е на Пирин-в една тръба-точно под триангулачната пирамида.Там беше и водата
За Каменица-и аз стигнах до това място но не посмях да се пусна-качвал съм го но то е друга бира-и с малка раница,а сега имах и спътничка...кулоара е малко по-нагоре и по-вдясно

При тежка раница поне 10-на метра въженце никога не е излишно. Пускаш раницата, осигуряваш по иманярски Smile партньорката, след това се събирате заедно с въжето при партньорката Alcohol

Ако нося 10 м. въже -партньорката трябва да поеме еденето и пийенето Alcohol а от възлите помня само водачески и стреме-то Sad даже двойната осмица ше ми е зор....
Пон Сеп 03, 2012 9:50 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NikTod

fena73 написа:

Ако нося 10 м. въже -партньорката трябва да поеме еденето и пийенето Alcohol а от възлите помня само водачески и стреме-то Sad даже двойната осмица ше ми е зор....

На раницата няма значение възела. Виж за партньорката трябва по специално отношение. Smile
Пон Сеп 03, 2012 10:16 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NikTod

ZCEZBPM написа:
NikTod написа:
При тежка раница поне 10-на метра въженце никога не е излишно. Пускаш раницата, осигуряваш по иманярски Smile партньорката, след това се събирате заедно с въжето при партньорката Alcohol

Как е по иманярски ? Да не би да трябва червена точка да слагаме до обяснението? Smile

По иманярски е най-общо казано е осигуровка кои както може и както се сети Smile
Взаимоотношенията м/у партньорите не се засяга. Само в случай разбира се че не я изтърве Laughing
Пон Сеп 03, 2012 7:14 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

Местожителство: Ст.Загора

ZCEZBPM написа:
NikTod написа:

Как е по иманярски ? Да не би да трябва червена точка да слагаме до обяснението? Smile

fena73 написа:
Тетрадката е на Пирин-в една тръба-точно под триангулачната пирамида.Там беше и водата
За Каменица-и аз стигнах до това място но не посмях да се пусна-качвал съм го но то е друга бира-и с малка раница,а сега имах и спътничка...кулоара е малко по-нагоре и по-вдясно

Въобще не сме разбрали че има тетрадка, ама ние не държим на тези неща чак толкова.
Откъде минахте тогава, защото аз май друг път не видях. Да не би по този кулоар за който споменаваш?

Да-по кулоара-почва вдясно от ръба(на слизане) първо по гърба на Каменица и после се влива в него.Пак е стръмно но поне не гледаш пропасти от двете ти страни Laughing
Вто Сеп 04, 2012 9:04 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.