Тетрадката е на Пирин-в една тръба-точно под триангулачната пирамида.Там беше и водата
За Каменица-и аз стигнах до това място но не посмях да се пусна-качвал съм го но то е друга бира-и с малка раница,а сега имах и спътничка...кулоара е малко по-нагоре и по-вдясно
При тежка раница поне 10-на метра въженце никога не е излишно. Пускаш раницата, осигуряваш по иманярски партньорката, след това се събирате заедно с въжето при партньорката
Ако нося 10 м. въже -партньорката трябва да поеме еденето и пийенето а от възлите помня само водачески и стреме-то даже двойната осмица ше ми е зор....
Пон Сеп 03, 2012 9:50 am
NikTod
fena73 написа:
Ако нося 10 м. въже -партньорката трябва да поеме еденето и пийенето а от възлите помня само водачески и стреме-то даже двойната осмица ше ми е зор....
На раницата няма значение възела. Виж за партньорката трябва по специално отношение.
Пон Сеп 03, 2012 10:16 am
NikTod
ZCEZBPM написа:
NikTod написа:
При тежка раница поне 10-на метра въженце никога не е излишно. Пускаш раницата, осигуряваш по иманярски партньорката, след това се събирате заедно с въжето при партньорката
Как е по иманярски ? Да не би да трябва червена точка да слагаме до обяснението?
По иманярски е най-общо казано е осигуровка кои както може и както се сети
Взаимоотношенията м/у партньорите не се засяга. Само в случай разбира се че не я изтърве
Как е по иманярски ? Да не би да трябва червена точка да слагаме до обяснението?
fena73 написа:
Тетрадката е на Пирин-в една тръба-точно под триангулачната пирамида.Там беше и водата
За Каменица-и аз стигнах до това място но не посмях да се пусна-качвал съм го но то е друга бира-и с малка раница,а сега имах и спътничка...кулоара е малко по-нагоре и по-вдясно
Въобще не сме разбрали че има тетрадка, ама ние не държим на тези неща чак толкова.
Откъде минахте тогава, защото аз май друг път не видях. Да не би по този кулоар за който споменаваш?
Да-по кулоара-почва вдясно от ръба(на слизане) първо по гърба на Каменица и после се влива в него.Пак е стръмно но поне не гледаш пропасти от двете ти страни
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети