ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Отшелничество сред Великата Рилска Пустиня
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
Отшелничество сред Великата Рилска Пустиня
Автор Съобщение
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Мнение Отговорете с цитат
Todor написа:
Ееее! Браво! Това по-рано съм го пропуснал....Ние последно ходихме Костенец - Кантона - Ушите /до Ибър/ - Грънчар - подножието на Йосифица- Венеца - Шишковица - Маринковица- Водния - Кобилино - Мечит - Говедарци.
Това от Йосифица до Маринковица не беше предварително планирано и съответно - проучено. Жалко, че не бях чел за Жандармите Smile И ние ги подсичахме драматично Smile
Поздрави!

Абе щом пишеш значи драмата се е преплитала с комедията както при мен....поздрави за хубавия маршрут!
Вто Авг 21, 2012 10:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Todor

А! Щети няма Smile Малко повече адреналин докато се доберем до стария окоп от дясно /от изток/. После даже и остатъци от пирамидки се виждат тук там. Тогава разгледах трака и видях, че сме тръгнали напред - назад, отляво - назад и сме минали от дясно - точно по указаната пътека /не че личи да е пътека де/ Спецално на мен ми липсваха указателни пирамидки, защото не мога да вървя с едно око вперено в машинката.
Интересно екипирани ли са тези скали с клинове, защото зимата не може да се посича, а без осигуровка не знам как може да се мине.
Сря Авг 22, 2012 1:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Plamen К

Местожителство: Казанлък

Ехе братчед, ти си пробягал половината Рила, и само тук там си стъпал колкото, като ти видим отпечатъка поклон да сторим и "ашколсун" да прошепнем. И чувствам как поета в тебе думите редил е и строфи сътворил е?! Rolling Eyes
Сря Авг 22, 2012 5:43 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

Todor написа:
А! Щети няма Smile Малко повече адреналин докато се доберем до стария окоп от дясно /от изток/. После даже и остатъци от пирамидки се виждат тук там. Тогава разгледах трака и видях, че сме тръгнали напред - назад, отляво - назад и сме минали от дясно - точно по указаната пътека /не че личи да е пътека де/ Спецално на мен ми липсваха указателни пирамидки, защото не мога да вървя с едно око вперено в машинката.
Интересно екипирани ли са тези скали с клинове, защото зимата не може да се посича, а без осигуровка не знам как може да се мине.

И аз не видях пътека а според машинката я пресякох поне 2-3 пъти... Very Happy и от окопа реших да сляза долу и да захапя Драганица.Пирамидки след Шишковица почни няма...
Сря Авг 22, 2012 7:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

Plamen К написа:
Ехе братчед, ти си пробягал половината Рила, и само тук там си стъпал колкото, като ти видим отпечатъка поклон да сторим и "ашколсун" да прошепнем. И чувствам как поета в тебе думите редил е и строфи сътворил е?! Rolling Eyes

Нема ве братчет! Sad Неква суша ме е налегнала творческа такава...другиден тръгвам за Пирин-9 дена-дано налее свежи рими...! Rolling Eyes
Сря Авг 22, 2012 7:48 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil

Местожителство: Sofia

fena73 приятно изкарване в Пирин. Аз с Пирин май приключих за тази година, но мисля да го видя специално от Алиботуш на есен Very Happy
Успех по чукарите Very Happy
Сря Авг 22, 2012 8:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
fena73

Мерси Емиле!Плана е доста амбициозен и ще ни трябват късмет,успех,хубаво време и всички бабини деветини и десетини за да стане ...ще има пътепис като(ако) си дойдем(без снимки за съжаление...)
Сря Авг 22, 2012 8:44 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

bubo написа:
fena73,сега се зачетох в писанията ти и да ти призная страшно ми харесаха Very HappyПоздравления!Още повече и взех една идея от теб,и мисля сега идващите почивни дни да направя твоя преход по Урдина река към езерата,като ще се вслушам в съвета ти да планувам преспиване там и да ги пообиколя хубавко/проблема е ,че няма от къде да си купя задължителната студена биричка вечерта,но и на това ще му намеря колая,колко ли пък ще натежат 2-3 кутийки в раницата Laughing /
Още веднъж поздравления за прехода!!!

Радвам се че ти е харесал пътеписа+прехода!И аз тук там мушках по 1-2 тенекета в торбата Smile а на чешмичката пред "бунгалото" в урдиния ше фанат ангина за 3 до 5 мин Croc Успех и хубаво време желая!
Чет Авг 23, 2012 7:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.