Ееее! Браво! Това по-рано съм го пропуснал....Ние последно ходихме Костенец - Кантона - Ушите /до Ибър/ - Грънчар - подножието на Йосифица- Венеца - Шишковица - Маринковица- Водния - Кобилино - Мечит - Говедарци.
Това от Йосифица до Маринковица не беше предварително планирано и съответно - проучено. Жалко, че не бях чел за Жандармите И ние ги подсичахме драматично
Поздрави!
Абе щом пишеш значи драмата се е преплитала с комедията както при мен....поздрави за хубавия маршрут!
Вто Авг 21, 2012 10:26 pm
Todor
А! Щети няма Малко повече адреналин докато се доберем до стария окоп от дясно /от изток/. После даже и остатъци от пирамидки се виждат тук там. Тогава разгледах трака и видях, че сме тръгнали напред - назад, отляво - назад и сме минали от дясно - точно по указаната пътека /не че личи да е пътека де/ Спецално на мен ми липсваха указателни пирамидки, защото не мога да вървя с едно око вперено в машинката.
Интересно екипирани ли са тези скали с клинове, защото зимата не може да се посича, а без осигуровка не знам как може да се мине.
Сря Авг 22, 2012 1:35 pm
Plamen К
Ехе братчед, ти си пробягал половината Рила, и само тук там си стъпал колкото, като ти видим отпечатъка поклон да сторим и "ашколсун" да прошепнем. И чувствам как поета в тебе думите редил е и строфи сътворил е?!
А! Щети няма Малко повече адреналин докато се доберем до стария окоп от дясно /от изток/. После даже и остатъци от пирамидки се виждат тук там. Тогава разгледах трака и видях, че сме тръгнали напред - назад, отляво - назад и сме минали от дясно - точно по указаната пътека /не че личи да е пътека де/ Спецално на мен ми липсваха указателни пирамидки, защото не мога да вървя с едно око вперено в машинката.
Интересно екипирани ли са тези скали с клинове, защото зимата не може да се посича, а без осигуровка не знам как може да се мине.
И аз не видях пътека а според машинката я пресякох поне 2-3 пъти... и от окопа реших да сляза долу и да захапя Драганица.Пирамидки след Шишковица почни няма...
Ехе братчед, ти си пробягал половината Рила, и само тук там си стъпал колкото, като ти видим отпечатъка поклон да сторим и "ашколсун" да прошепнем. И чувствам как поета в тебе думите редил е и строфи сътворил е?!
Нема ве братчет! Неква суша ме е налегнала творческа такава...другиден тръгвам за Пирин-9 дена-дано налее свежи рими...!
Сря Авг 22, 2012 7:48 pm
Emil
fena73 приятно изкарване в Пирин. Аз с Пирин май приключих за тази година, но мисля да го видя специално от Алиботуш на есен
Успех по чукарите
Мерси Емиле!Плана е доста амбициозен и ще ни трябват късмет,успех,хубаво време и всички бабини деветини и десетини за да стане ...ще има пътепис като(ако) си дойдем(без снимки за съжаление...)
fena73,сега се зачетох в писанията ти и да ти призная страшно ми харесаха Поздравления!Още повече и взех една идея от теб,и мисля сега идващите почивни дни да направя твоя преход по Урдина река към езерата,като ще се вслушам в съвета ти да планувам преспиване там и да ги пообиколя хубавко/проблема е ,че няма от къде да си купя задължителната студена биричка вечерта,но и на това ще му намеря колая,колко ли пък ще натежат 2-3 кутийки в раницата /
Още веднъж поздравления за прехода!!!
Радвам се че ти е харесал пътеписа+прехода!И аз тук там мушках по 1-2 тенекета в торбата а на чешмичката пред "бунгалото" в урдиния ше фанат ангина за 3 до 5 мин Успех и хубаво време желая!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети