ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Възможен ли е за един ден този преход?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
Възможен ли е за един ден този преход?
Автор Съобщение
dido

Мнение Отговорете с цитат
ZCEZBPM написа:
Да използвам темата .

Става ли за ден от Тевно езеро през Джано, Хлевен, Бойков връх, Тодорова поляна, Суватя, хижа Попови ливади и има ли вода по този маршрут.

От Тодорова поляна, където немаркираната пътека се свързва с червената маркировка колко е до х.Попови ливади или до х.Пирин .

Няма да ходя до х. Пирин , но да го знам като информация. Не можах да го намеря описан този маршрут от х. Пирин през Тодорова поляна до х.Попови ливади, или не съм гледал добре.

Хъм, 100 въпроса в три реда, разбъркано Cool

За 1 ден ще ти дойде много. По-добре да спиш междинно на х. Малина. От Тодорово до Папазчаир ще ти отнеме около 5 часа. Пак от Тодорово до х. Пирин би трябвало да ти отнеме около 4 часа, през Дришливата поляна и м. Горен калугер.

Маршрута трябва да го опиша явно - ходих го лятно на 26-28 септември 2009 от х. Безбог през Джано, Бойков връх, Тодорово, Ореляк, Папазчаир, южен Пирин до село Парил.
Виж потърси все пак дали не съм пуснал някое описание по това време ...

Пон Юли 30, 2012 1:58 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
dido

ZCEZBPM написа:
...

Ще се разтърся довечера, а ако няма описание колко ти отне от Безбог до Тодорово.

При нас беше малко по-друго.
Първия ден беше планирано до Тодорово, но единия човек от трима ни му дойде нанагорно камъняка по Джангалица и после по билото от Джано до Хамбарташ. Та спахме в една тревна лопка между Хамбарташ и Бойков връх. Оттам на другия ден минахме Бойков връх, поляната Арамитското падало и извъртяхме по едни пътечки и дърварски пътища до главния път през Тодорово. Последва обичайната билна пътека до Ореляк и Папазчаир.

Все пак ако си в добра форма би могъл да стигнеш за един ден от Безбог до Тодорово и там да нощуваш. Ако не те е страх от вълци де Mr. Green

Пон Юли 30, 2012 3:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Тъй като имаше въпрос за "трите върха"тук(Куклите,Зъба,Яловарника)да използвам темата...
Има ли възможност от Калинките да се мине към превала м/у Куклите и Зъба или към Солището без да се слиза до Беговица?
Пон Юли 30, 2012 7:52 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

Как точно от Калинките, през къде ще минеш ?

Пон Юли 30, 2012 8:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
NikTod

fena73 написа:
Тъй като имаше въпрос за "трите върха"тук(Куклите,Зъба,Яловарника)да използвам темата...
Има ли възможност от Калинките да се мине към превала м/у Куклите и Зъба или към Солището без да се слиза до Беговица?

Има - през Тевно ез. Smile

Между 10-18 авг. съм по тези баири. Ако има някои по това време там ще ми е драго да хвърлим по някои лаф или по бира.
След това атакувам Рила.
Пон Юли 30, 2012 8:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

Не знам от къде,Дидо-затова питам-някоя"нелегална" ако няма ще минем през Беговица..
Nik Tod-Тевно е крайната цел за деня,ама през върхвете-така че не става Confusedние сме последната седмица на август-май ше се разминем за някой ден... Sad

Последната промяна е направена от fena73 на Пон Юли 30, 2012 8:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Юли 30, 2012 8:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

То нелегални има, но най-пряко е през Беговица.

Пон Юли 30, 2012 8:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
fena73

Е,значи от там ще е...става за един ден,мисля,нали??
Пон Юли 30, 2012 8:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

Хъм знам ли. От Спано поле до Беговица е около 2:30-3:00 часа маане по равното. Оттам нататък тепърва предстои качването ...

Пон Юли 30, 2012 9:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
igurbev

Местожителство: София

Тц, тц, тука кодиран започна да става разговора Confused Но няма страшно, до превала спокойно стигаш за един ден Smile
Пон Юли 30, 2012 9:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fena73

Крайната цел е Тевно-от Беговица през върховете 6-7ч.трябва да стигнат....
Пон Юли 30, 2012 9:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

fena73 написа:
Крайната цел е Тевно-от Беговица през върховете 6-7ч.трябва да стигнат....

Хм! Спано поле - Беговица е към 8 км. Как мислиш да продължиш след Яловарника? Този участък не е от най-бързите.
Пон Юли 30, 2012 9:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
NikTod

Понеже стана реч за легални и "нелегални" пътеки. Има ли жив свидетел на съставен фиш, акт или др.п. за отклоняване от офиц. маркирана пътека. Предполагам такова животно съществува само след инцидент постфактум.
Пон Юли 30, 2012 9:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil

Местожителство: Sofia

На коя дата това? Майтам да се окажем едновременно там. Very Happy
На15-ти август потеглям от Беговица по този маршрут към Тевно, само да не гърми Very Happy , ти като ти гледам времената вървиш бързо, но май пак няма да ти стигнат тези часове. Настрой се за малко повече. Very Happy
Пон Юли 30, 2012 9:36 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
igurbev

ZCEZBPM написа:
Изглежда всички в края на август ще сме по Пирин планина. Smile

Laughing Аз лично мисля да съм по Алпите. А и това е прекалено далече. Дайте нещо за тази седмица?
Пон Юли 30, 2012 9:48 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.