ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Да помогнем на Жоро - благотворителен търг
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Да помогнем на Жоро - благотворителен търг
Автор Съобщение
ИВОКОЛЕВ

Местожителство: ТРОЯНът

Мнение Отговорете с цитат
Аз пратих парите,но лошото е,че ЖОРО няма да получи нищо от тях.Обадетесе на ЖОРО.
Чет Яну 05, 2012 10:50 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
meco puh

Местожителство: обл.Разград

ИВОКОЛЕВ написа:
Аз пратих парите,но лошото е,че ЖОРО няма да получи нищо от тях.Обадетесе на ЖОРО.

Обещах да не пиша в този форум, но тъй като преди това бях обещал да помогна на Жоро, отговарям. Сега е късно, утре сутринта ще разговарям с Жоро. Освен ония 35 лева за раницата, ако всичко е истинско, ще му изпратя още 10 лева, от мижавата си пенсийка. Жоро да е здрав.

Балкана символ на цял полуостров
Чет Яну 05, 2012 11:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Speedy

Местожителство: Неврокопъ

ИВОКОЛЕВ написа:
Аз пратих парите, но лошото е,че ЖОРО няма да получи нищо от тях.Обадете се на ЖОРО.

Е разкажи какъв е проблема де!? Не може всички да му звъним Жоро? Аз преди време съм превеждал пари по сметката в Райфайзен. Ако е измама поне тези, които вчера изпратих на колегата kibik да стопираме.

Кажи какво ти е казал Жоро, за да почнем да нищим случая, да пуснем тука информацията, и да спрем измамата Bad Mood

Пет Яну 06, 2012 9:46 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
ИВОКОЛЕВ

Местожителство: ТРОЯНът

ЖОРО каза ,тази сметка е запорирана.
Пет Яну 06, 2012 10:05 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Speedy

Така. Обадих се на майката на момчето. Според нея семейството има стари задължения (2-3 хил. лв.) към някаква застрахователна фирма. Тъй като са забавили ппогасяването им, преди някоко дни съдия-изпълнител е запорирал дарителската сметка на Жоро и започнал да тегли дължимите към застрахователя вноски от нея.

Днес ще търся организаторите на кампанията да запитам, защо аджеба, ако е така работата, ние не сме уведомени за това и си даваме парите за някои си застраховател. Mad Надявам се администраторите да махнат бързо банера горе, за да няма и други прецакани хора.

Понеже kibik ми писа ЛС, че не могъл да намери информация по медиите за случката с Жоро да добавя, че, СПОРЕД МАЙКАТА, медийно кампанията е отразявана в предаването на Гала по "Нова" ТВ. Каза ми и, че в същото предаване ще се опита да разясни случката със запорираната сметка.

Пет Яну 06, 2012 10:08 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
albena :-)

нда......

и всъщност от сметката в РББ нищо ли не е стигнало до Жоро?

пс/ как изпуснах начи пътеводителя на Пирин Confused
нищо де, здраве да има
Smile
Нед Яну 08, 2012 1:13 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Speedy

albena Smile написа:
как изпуснах начи пътеводителя на Пирин Confused
нищо де, здраве да има Smile

A, изпуснала си. Същия, както и този за Рила, се намират из антиквариатите за по 10-15 лв.

Въпроса беше, че в случая целта бе да се събере по-голяма сума за момчето, но... Майката ми каза, че ще се опитат да изтеглят наличните в сметката пари, за да не може съдия-изпълнителя да ги пипа, но не зная дали, след като е запорирана, това е възможно.

Жалко за усилията!

Нед Яну 08, 2012 2:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
bobi_bgd

Местожителство: София

Остава ни да се надяваме, че разясняването на проблема със запорираната дарителска сметка по Нова телевизия, ще помогне парите ни да послужат за възстановяването на момчето. Често медийната ангажираност помага.
Няма ли някаква защита за суми събрани от дарения и за конкретна кауза? Ако някой има представа нормативно как стоят нещата, да сподели.
Нед Яну 08, 2012 9:52 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.