|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
ИВОКОЛЕВ
|
|
|
Аз пратих парите,но лошото е,че ЖОРО няма да получи нищо от тях.Обадетесе на ЖОРО.
|
|
|
Чет Яну 05, 2012 10:50 pm |
|
 |
meco puh
Регистриран на: 18 Яну 2011 Мнения: 1865 Местожителство: обл.Разград |
|
|
Чет Яну 05, 2012 11:03 pm |
|
 |
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
|
|
 |
 |
Аз пратих парите, но лошото е,че ЖОРО няма да получи нищо от тях.Обадете се на ЖОРО. |
Е разкажи какъв е проблема де!? Не може всички да му звъним Жоро? Аз преди време съм превеждал пари по сметката в Райфайзен. Ако е измама поне тези, които вчера изпратих на колегата kibik да стопираме.
Кажи какво ти е казал Жоро, за да почнем да нищим случая, да пуснем тука информацията, и да спрем измамата 
_________________ Пирин - географски и етимологичен речник
Пирин - пътеводител |
|
|
Пет Яну 06, 2012 9:46 am |
 |
 |
ИВОКОЛЕВ
|
|
|
ЖОРО каза ,тази сметка е запорирана.
|
|
|
Пет Яну 06, 2012 10:05 am |
|
 |
Speedy
|
|
|
Така. Обадих се на майката на момчето. Според нея семейството има стари задължения (2-3 хил. лв.) към някаква застрахователна фирма. Тъй като са забавили ппогасяването им, преди някоко дни съдия-изпълнител е запорирал дарителската сметка на Жоро и започнал да тегли дължимите към застрахователя вноски от нея.
Днес ще търся организаторите на кампанията да запитам, защо аджеба, ако е така работата, ние не сме уведомени за това и си даваме парите за някои си застраховател. Надявам се администраторите да махнат бързо банера горе, за да няма и други прецакани хора.
Понеже kibik ми писа ЛС, че не могъл да намери информация по медиите за случката с Жоро да добавя, че, СПОРЕД МАЙКАТА, медийно кампанията е отразявана в предаването на Гала по "Нова" ТВ. Каза ми и, че в същото предаване ще се опита да разясни случката със запорираната сметка.
Пирин - пътеводител |
|
|
Пет Яну 06, 2012 10:08 am |
 |
 |
albena :-)
|
|
|
|
нда......
и всъщност от сметката в РББ нищо ли не е стигнало до Жоро?
пс/ как изпуснах начи пътеводителя на Пирин
нищо де, здраве да има

|
|
|
Нед Яну 08, 2012 1:13 pm |
|
 |
Speedy
|
|
|
 |
 |
как изпуснах начи пътеводителя на Пирин
нищо де, здраве да има  |
A, изпуснала си. Същия, както и този за Рила, се намират из антиквариатите за по 10-15 лв.
Въпроса беше, че в случая целта бе да се събере по-голяма сума за момчето, но... Майката ми каза, че ще се опитат да изтеглят наличните в сметката пари, за да не може съдия-изпълнителя да ги пипа, но не зная дали, след като е запорирана, това е възможно.
Жалко за усилията!
Пирин - пътеводител |
|
|
Нед Яну 08, 2012 2:57 pm |
 |
 |
bobi_bgd
|
|
|
Остава ни да се надяваме, че разясняването на проблема със запорираната дарителска сметка по Нова телевизия, ще помогне парите ни да послужат за възстановяването на момчето. Често медийната ангажираност помага.
Няма ли някаква защита за суми събрани от дарения и за конкретна кауза? Ако някой има представа нормативно как стоят нещата, да сподели.
|
|
|
Нед Яну 08, 2012 9:52 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|