|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4325 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
|
 |
 |
Я къде ми било мнението. Ми ОК, щом Ристе е решил ....  |
ТУри ръка на сърцето и кАжи, че не е за тази тема, а е за темата за пране и импрегниране на мембранни дрехи, където беше преди? 
_________________ Енциклопедия за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм.
Палатки *** Туристически обувки |
|
|
Вто Яну 17, 2012 9:40 am |
|
 |
dobber
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Не успях да ви проследя мисълта. Ако ще трябва да бера грижа на терморегулацията, аз лично първо бих си спестил нялколкостотин лева за мембрана. |
Ами няма магия при дрехите, това исках да кажа Но това ти го знаеш много добре ....При усилено потене няма шанс която и да е мембрана ......... |
Нали за това носим тези многослойни дрехи!? Като ти стане топло - сваляш една дреха, като ти стане студено, слагаш.
Онзи ден избирах за жена ми яке и тя се оплака, че с градското й яке и е по-топло в града. Да но с градското яке (и дебелите подплати), като отиде на разходка на Витоша и като почне да изгаря от долу - нищо не може да направи. Докато аз съм имал случаи тази зима да съм гол под тънката ветровка и да се предвижвам нагоре. Майната им на мембраните, ако не ги ползваме правилно.
За ivo@home: Прав си че като започне да вали мембраните пропускат. Като видиш етикета - никъде не пише че са водонепромокаеми. Затова си вадим дъждобрана и слагаме над цялото тяло и раницата. Вярно изпотявах се под него, защото задържа топлина - но е малко по-добре от вир-вода.
|
|
|
Вто Яну 17, 2012 12:43 pm |
|
 |
geagleiam
Регистриран на: 04 Юли 2011 Мнения: 216 Местожителство: С. Дагоново |
|
|
Вто Фев 07, 2012 5:43 pm |
|
 |
dido
|
|
|
|
Това е нормално.
Обикновено в облачно време влажността е по-висока и изпарението на потта е затруднено. При ясно време е обратното.
_________________ Бутам след осмата бира  |
|
|
Вто Фев 07, 2012 6:32 pm |
 |
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|