Не успях да ви проследя мисълта. Ако ще трябва да бера грижа на терморегулацията, аз лично първо бих си спестил нялколкостотин лева за мембрана.
Ами няма магия при дрехите, това исках да кажа Но това ти го знаеш много добре ....При усилено потене няма шанс която и да е мембрана .........
Нали за това носим тези многослойни дрехи!? Като ти стане топло - сваляш една дреха, като ти стане студено, слагаш.
Онзи ден избирах за жена ми яке и тя се оплака, че с градското й яке и е по-топло в града. Да но с градското яке (и дебелите подплати), като отиде на разходка на Витоша и като почне да изгаря от долу - нищо не може да направи. Докато аз съм имал случаи тази зима да съм гол под тънката ветровка и да се предвижвам нагоре. Майната им на мембраните, ако не ги ползваме правилно.
За ivo@home: Прав си че като започне да вали мембраните пропускат. Като видиш етикета - никъде не пише че са водонепромокаеми. Затова си вадим дъждобрана и слагаме над цялото тяло и раницата. Вярно изпотявах се под него, защото задържа топлина - но е малко по-добре от вир-вода.
Вто Яну 17, 2012 12:43 pm
geagleiam
Регистриран на: 04 Юли 2011 Мнения: 216 Местожителство: С. Дагоново
Не знам дали ви е направило впечатление, през облачно време човек се поти с пъти повече отколкото в ясно време.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети