Автор |
Съобщение |
Kat
|
|
|
|
Здравей и от мен...
По въпроса, който задаваш... идея си нямам какво може да е това. Единственото, което се сещам, е че може би са следи от кози... и Кольо вървя по тях на зиг-заг, а аз направо прецапах надолу... Затова са така смешани следите..
Нед Юни 20, 2010 9:31 pm |
|
|
Весела Ягодова
|
|
|
|
Здравейте, групата
Както се казва, всичко е добре, когато свършва добре. Останалото се превръща в спомени, за които се сещаме с умиление.
|
|
|
Пон Юни 21, 2010 9:59 am |
|
|
vasil111
Регистриран на: 20 Мар 2008 Мнения: 183 Местожителство: велинград |
|
Re: 1-ви и 2-ри май в Пирин. До връх Вихрен (ден втори) |
|
|
|
....... Събудих се сутринта ... значи бях спала цяла нощ! Не беше за вярване, защото обикновено в планината спя малко и дори хич. |
е това е според мен най големия враг на ходенето - че не се спи. и аз грам не спя. това е ужаса на ходенето - повече от мокри камъни, баири и препятствия и снегове. иначе много стойностно качване на вихрен, идеалното качване.[/quote]
|
|
|
Вто Юни 22, 2010 9:43 am |
|
|
Весела Ягодова
|
|
|
|
Малко се изморявате, за това не спите
|
|
|
Вто Юни 22, 2010 10:06 am |
|
|
dido
|
|
|
|
Е като не спите как ходите бе хора ???
На мене ми дай само да помириша ливадата и съм туш ...
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Вто Юни 22, 2010 10:18 am |
|
|
Kat
|
|
Re: 1-ви и 2-ри май в Пирин. До връх Вихрен (ден втори) |
|
|
|
е това е според мен най големия враг на ходенето - че не се спи. |
И аз тъй мисля, проблема е в спането Затова първия ден повече напъване
Вес, не е причина това, че малко се изморявам (аз лично). Имам много хубав сън и вкъщи вечер мога да заспя и без да съм изморена.
Вто Юни 22, 2010 10:21 am |
|
|
vasil111
|
|
|
не е причината малкото изморяване и като видях Катя как е започанала с неспането ясно че не съм само аз - мн интересен феномен с това неспане по хижи. Въпрос на психика и емоционалност. Трябва да се измисли нещо. А хич не питай как се ходи без да си спал - според мен мн се товари организма и си трошим здравето. Ама на...
|
|
|
Вто Юни 22, 2010 10:37 am |
|
|
In Earnest
|
|
|
|
|
Въпрос на психика и емоционалност. |
Ей в това според мен е разковничето
Навярно неспането е пречка за перфектното ходене, ако съдя по себе си не съм много сигурен да повярвам в това, но доста хора са на подобно мнение и съм склонен да се поразсъждавам под този ъгъл...
Аз лично не спя преди ходене на любимия Пирин от вълнение, въпреки че ходя не рядко
Просто като знам че отиваме нагоре и почвам да си представям какво ме чака и от позитивното вълнение спя 4-5 часа максимум. Следващите вечери поспивам по повече, дали от умора, дали от щастие
|
|
|
Вто Юни 22, 2010 3:31 pm |
|
|
Весела Ягодова
|
|
|
|
Явно е въпрос на психика, наистина. Аз не мога да спя само когато нещо ми шумка покрай палатката - или ако сме на хижа и е много шумно. Иначе си къртя като пич
Даже сега трудно ставам сутрин, за разлика от преди, 'га бяхме млади и се излюпвах без проблем още в 6.
Също така, случвало ми се е да не спя добре ако през деня сме вървели много и организма ми се е претоварил - тогава неспането е съпроводено със сърцебиене.
При някои хора, подозирам, смяната в н.м. височина играе роля; въпреки, че при ходенето не се отчита от тялото като критична, в покой дава отражение.
Но при вас проблемът е съвсем различен - и той е свързан с очакването. По същата причина баба ми не може да спи в нощта преди да пътува - все се притеснява, че ще се успи и ще изпусне влака или нещо такова.
|
|
|
Вто Юни 22, 2010 4:25 pm |
|
|
vasil111
|
|
|
Специални поздрави на баба ти от мен - и аз съм като нея, но щом е дочакала да стане баба с тия сънни очаквателни проблеми значи не е толкова трагично положението.
|
|
|
Сря Юни 23, 2010 1:50 pm |
|
|
|