ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
1-ви и 2-ри май в Пирин. До връх Вихрен (ден втори)
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
1-ви и 2-ри май в Пирин. До връх Вихрен (ден втори)
Автор Съобщение
Kat

Мнение Отговорете с цитат
Здравей и от мен...
По въпроса, който задаваш... идея си нямам какво може да е това. Единственото, което се сещам, е че може би са следи от кози... и Кольо вървя по тях на зиг-заг, а аз направо прецапах надолу... Затова са така смешани следите..

Нед Юни 20, 2010 9:31 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Весела Ягодова

Здравейте, групата Very Happy

Както се казва, всичко е добре, когато свършва добре. Останалото се превръща в спомени, за които се сещаме с умиление.
Пон Юни 21, 2010 9:59 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vasil111

Местожителство: велинград

Мнение Re: 1-ви и 2-ри май в Пирин. До връх Вихрен (ден втори) Отговорете с цитат
Kat написа:
....... Събудих се сутринта ... значи бях спала цяла нощ! Не беше за вярване, защото обикновено в планината спя малко и дори хич.

е това е според мен най големия враг на ходенето - че не се спи. и аз грам не спя. това е ужаса на ходенето - повече от мокри камъни, баири и препятствия и снегове. иначе много стойностно качване на вихрен, идеалното качване.[/quote]
Вто Юни 22, 2010 9:43 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Весела Ягодова

Малко се изморявате, за това не спите Laughing Laughing Laughing
Вто Юни 22, 2010 10:06 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

Е като не спите как ходите бе хора ???
На мене ми дай само да помириша ливадата и съм туш ... Very Happy

Вто Юни 22, 2010 10:18 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Kat

Мнение Re: 1-ви и 2-ри май в Пирин. До връх Вихрен (ден втори) Отговорете с цитат
vasil111 написа:
е това е според мен най големия враг на ходенето - че не се спи.

И аз тъй мисля, проблема е в спането Smile Затова първия ден повече напъване Wink
Вес, не е причина това, че малко се изморявам (аз лично). Имам много хубав сън и вкъщи вечер мога да заспя и без да съм изморена.

Вто Юни 22, 2010 10:21 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
vasil111

не е причината малкото изморяване и като видях Катя как е започанала с неспането ясно че не съм само аз - мн интересен феномен с това неспане по хижи. Въпрос на психика и емоционалност. Трябва да се измисли нещо. А хич не питай как се ходи без да си спал - според мен мн се товари организма и си трошим здравето. Ама на...
Вто Юни 22, 2010 10:37 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
In Earnest

Местожителство: Sofia

vasil111 написа:
Въпрос на психика и емоционалност.

Ей в това според мен е разковничето Smile
Навярно неспането е пречка за перфектното ходене, ако съдя по себе си не съм много сигурен да повярвам в това, но доста хора са на подобно мнение и съм склонен да се поразсъждавам под този ъгъл... Smile
Аз лично не спя преди ходене на любимия Пирин от вълнение, въпреки че ходя не рядко Very Happy
Просто като знам че отиваме нагоре и почвам да си представям какво ме чака и от позитивното вълнение спя 4-5 часа максимум. Следващите вечери поспивам по повече, дали от умора, дали от щастие Cool
Вто Юни 22, 2010 3:31 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Весела Ягодова

Явно е въпрос на психика, наистина. Аз не мога да спя само когато нещо ми шумка покрай палатката - или ако сме на хижа и е много шумно. Иначе си къртя като пич Laughing
Даже сега трудно ставам сутрин, за разлика от преди, 'га бяхме млади и се излюпвах без проблем още в 6.

Също така, случвало ми се е да не спя добре ако през деня сме вървели много и организма ми се е претоварил - тогава неспането е съпроводено със сърцебиене.

При някои хора, подозирам, смяната в н.м. височина играе роля; въпреки, че при ходенето не се отчита от тялото като критична, в покой дава отражение.

Но при вас проблемът е съвсем различен - и той е свързан с очакването. По същата причина баба ми не може да спи в нощта преди да пътува - все се притеснява, че ще се успи и ще изпусне влака или нещо такова.
Вто Юни 22, 2010 4:25 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vasil111

Специални поздрави на баба ти от мен - и аз съм като нея, но щом е дочакала да стане баба с тия сънни очаквателни проблеми значи не е толкова трагично положението.
Сря Юни 23, 2010 1:50 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.