Да напомня за гърненцата с мед на Мечо Пух - единственото по-добро от един пътепис на Иван Динков са два пътеписа на Иван Динков.
Давай, друже, не позволявай на дребните неволи да те отказват
_________________ Бутам след осмата бира
Чет Авг 27, 2020 6:15 pm
tzezko
Факт!
Ivan`Dinkov написа:
...........Ако хората в нея са големи. ..........
tzezko написа:
Голям си!
12.04.2017 г.
Пет Авг 28, 2020 4:07 pm
Ivan`Dinkov
dido написа:
Да напомня за гърненцата с мед на Мечо Пух - единственото по-добро от един пътепис на Иван Динков са два пътеписа на Иван Динков.
Давай, друже, не позволявай на дребните неволи да те отказват
Друже, уважавам мнението ти, но ще го коригирам :
Първо, не залагам на бройката, а опитвам с качеството.
И второ - по-важното, мисля - "единственото по-добро от един пътепис на Иван Динков"... е всеки друг по-добър пътепис на когото и да е.
Пет Авг 28, 2020 7:36 pm
Ivan`Dinkov
Re: Факт!
tzezko написа:
Ivan`Dinkov написа:
...........Ако хората в нея са големи. ..........
tzezko написа:
Голям си!
12.04.2017 г.
Не, не съм. С желание, дори с любов, даже без паметна - голям не можеш да станеш. Можеш да блеснеш за миг, месец, година - като метеор, но накрая се връщаш и възвръщаш в това, което исконно си - голямо или малко. Аз не съм голям.
А чуждите очи - дори женски влюбени - не можеш да излъжеш.
Тъжно или вярно, все едно - просто е така.
Ако някой те обича, нищо не може да го принуди да те разлюби. Ако любовта има край, дори да е била любов, тя е прах.
Пет Авг 28, 2020 10:54 pm
tzezko
Re: Факт!
Ivan`Dinkov написа:
...............
Дали си голям или не, определя битието, сам човек може да се смята за всякакъв- затова е пълно с "величковци". Женските очи не е нужно и да се опитваш да излъжеш- те превъзходно знаят какво искат, временно харесвайки корса и палатка- къща, дете и мъж само за себе си. Е да де, ама като тоя мъж се е залибил с планината? Огромните заряди ще се повъртят в безумен танц ден, два, година, две и после- всеки по пътя си. И никой никого не разлюбва- "Тя" си стои вътре доживот! Живот, който става все по-хубав! Само отваряш очи към него и му се наслаждаваш.
Пон Авг 31, 2020 1:16 pm
Ivan`Dinkov
Сам не знаеш колко си прав - да, битието определя дали си "голям". Или небитието. В него си неизбежно малък.
Женски очи не съм лъгал, Господ ми е свидетел. Отварял съм ги. Без да знам какво гледат. Накрая съм го виждал аз.
Но лоша дума за жена няма да кажа.
Ако "Тя" е любовта, не знам дали животът става все по-хубав. Нито знам дали отваряш очи или е по-добре да ги затвориш.
Пон Авг 31, 2020 2:30 pm
tzezko
"Тя" е любовта...
...и прави животът все по-хубав! Живейка си в душата ни. И архивирана, и активна.
Никой не заслужава да затваряш очи заради него, има други, които ти се радват.
Вто Сеп 01, 2020 11:28 am
Ivan`Dinkov
Става досадно - без да те обиждам.
В края на живота си Самюел Бекет отговарял на всички писма, коментари и комплименти по един и същ лаконичен начин: "Отдалечавайте се от мен".
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети