|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
dido
|
|
|
|
Да напомня за гърненцата с мед на Мечо Пух - единственото по-добро от един пътепис на Иван Динков са два пътеписа на Иван Динков.
Давай, друже, не позволявай на дребните неволи да те отказват 
_________________ Бутам след осмата бира  |
|
|
Чет Авг 27, 2020 6:15 pm |
 |
 |
tzezko
|
Факт! |
|
 |
 |
...........Ако хората в нея са големи. .......... |
 |
 |
Голям си! |
12.04.2017 г.
|
|
|
Пет Авг 28, 2020 4:07 pm |
|
 |
Ivan`Dinkov
|
|
|
 |
 |
Да напомня за гърненцата с мед на Мечо Пух - единственото по-добро от един пътепис на Иван Динков са два пътеписа на Иван Динков.
Давай, друже, не позволявай на дребните неволи да те отказват  |
Друже, уважавам мнението ти, но ще го коригирам :
Първо, не залагам на бройката, а опитвам с качеството.
И второ - по-важното, мисля - "единственото по-добро от един пътепис на Иван Динков"... е всеки друг по-добър пътепис на когото и да е.
|
|
|
Пет Авг 28, 2020 7:36 pm |
|
 |
Ivan`Dinkov
|
Re: Факт! |
|
 |
 |
 |
 |
...........Ако хората в нея са големи. .......... |
 |
 |
Голям си! |
12.04.2017 г. |
Не, не съм. С желание, дори с любов, даже без паметна - голям не можеш да станеш. Можеш да блеснеш за миг, месец, година - като метеор, но накрая се връщаш и възвръщаш в това, което исконно си - голямо или малко. Аз не съм голям.
А чуждите очи - дори женски влюбени - не можеш да излъжеш.
Тъжно или вярно, все едно - просто е така.
Ако някой те обича, нищо не може да го принуди да те разлюби. Ако любовта има край, дори да е била любов, тя е прах.
|
|
|
Пет Авг 28, 2020 10:54 pm |
|
 |
tzezko
|
Re: Факт! |
|
 |
 |
............... |
Дали си голям или не, определя битието, сам човек може да се смята за всякакъв- затова е пълно с "величковци". Женските очи не е нужно и да се опитваш да излъжеш- те превъзходно знаят какво искат, временно харесвайки корса и палатка- къща, дете и мъж само за себе си. Е да де, ама като тоя мъж се е залибил с планината? Огромните заряди ще се повъртят в безумен танц ден, два, година, две и после- всеки по пътя си. И никой никого не разлюбва- "Тя" си стои вътре доживот! Живот, който става все по-хубав! Само отваряш очи към него и му се наслаждаваш.
|
|
|
Пон Авг 31, 2020 1:16 pm |
|
 |
Ivan`Dinkov
|
|
|
Сам не знаеш колко си прав - да, битието определя дали си "голям". Или небитието. В него си неизбежно малък.
Женски очи не съм лъгал, Господ ми е свидетел. Отварял съм ги. Без да знам какво гледат. Накрая съм го виждал аз.
Но лоша дума за жена няма да кажа.
Ако "Тя" е любовта, не знам дали животът става все по-хубав. Нито знам дали отваряш очи или е по-добре да ги затвориш.
|
|
|
Пон Авг 31, 2020 2:30 pm |
|
 |
tzezko
|
"Тя" е любовта... |
|
...и прави животът все по-хубав! Живейка си в душата ни. И архивирана, и активна.
Никой не заслужава да затваряш очи заради него, има други, които ти се радват.
|
|
|
Вто Сеп 01, 2020 11:28 am |
|
 |
Ivan`Dinkov
|
|
|
Става досадно - без да те обиждам.
В края на живота си Самюел Бекет отговарял на всички писма, коментари и комплименти по един и същ лаконичен начин: "Отдалечавайте се от мен".
|
|
|
Вто Сеп 01, 2020 12:37 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|