Ники, скучно ми е тази вечер. Откакто тръгна от Ком беше ми приятно да те следя. По навик пак отварям, но все си накрая на Емона.
Благодаря ти за приятно прекараните вечери.
Знам, че отново ще се върнеш "горе". Но те моля, направи го по-скоро, докато сме живи и здрави да прекараме отново няколко дни с теб "горе".
Убеден съм, че ти ще направиш рекорд.
Пожелавам ти бързо възстановяване.
За пръв път хващам компютър с интернет от една седмица
Благодаря за моралната подкрепа позитивните отзиви. Преживяването беше страхотно и се забавлявах 24/7. За сега ще кача тук малкото снимки които съм направил, ще пиша повече по късно. Не знам дали прехода е бил като американски екшън, но материал за 2 сезона сапунка ще се намери.
Сря Сеп 02, 2015 11:06 am
Mariana1000
ОООО, ама ти и снимки си успял да направиш?
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Сря Сеп 02, 2015 11:09 am
EXIIIT
Охооооооо Ники, добре дошъл....... Честито завършване, дано няма болки и травми, радвахме ти се. Догодина както беше писал някой отгоре не бъди скромен, дай знак по рано, че ще подобряваш рекорда да ти помогнем кой с каквото може по друго си е като има помагачи /на Мазалат мисля, че ти хареса, че имаше Габровска група посрещачи.... е не ти помогнаха с нищо ама си е друго /
Приятна почивка - заслужена. Бъди весел и усмихнат и много здрав.
Много ми е интересно какво толкова са се погрижили през 2015 год. например?
В началото на миналата седмица случайно срещнахме група от няколко души, заети с обновяването на жълто-червената маркировка по пътеката от х. Мальовица през з. Страшното езеро към х. Мечит и х. Рибни езера. Много добре се справяха със задачата си, макар и да бяха пропуснали по една или друга причина (надявам се временно) първите няколко стотин метра от х. Мальовица до навлизането на пътеката в (твърде отдавна) просечения клек след пресичането на реката. Предполагам че това е дейност организирана от БТС, поне доколкото личи и от плана им за 2015 г. в частта му "XІІV. МАРКИРОВКА". Иначе е опрадвано да очакваме много повече от един добре организиран и действащ в обща полза туристически съюз, но също както и с много други неща -- той е такъв, какъвто ние (като общество и хора с общи интереси и ценности) го правим или допускаме да бъде.
Сря Сеп 02, 2015 8:47 pm
zezo
vedrin написа:
Станислав написа:
В началото на миналата седмица случайно срещнахме група от няколко души, заети с обновяването на жълто-червената маркировка по пътеката от х. Мальовица през з. Страшното езеро към х. Мечит и х. Рибни езера. Много добре се справяха със задачата си, макар и да бяха пропуснали по една или друга причина (надявам се временно) първите няколко стотин метра от х. Мальовица до навлизането на пътеката в (твърде отдавна) просечения клек след пресичането на реката. Предполагам че това е дейност организирана от БТС, поне доколкото личи и от плана им за 2015 г. в частта му "XІІV. МАРКИРОВКА". Иначе е опрадвано да очакваме много повече от един добре организиран и действащ в обща полза туристически съюз, но също както и с много други неща -- той е такъв, какъвто ние (като общество и хора с общи интереси и ценности) го правим или допускаме да бъде.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ...
Кво?
Темата ли объркА или планината?
Останах с впечатление че въпроса на Станислав, зададен точно в тази тема, не се отнася само за една планина и споделих каквото съм видял във връзка с него.
Сря Сеп 02, 2015 9:32 pm
zezo
Извинявай. Някакъв дебат се е случил, който тогава не съм забелязал, а сега просто не проследих темата толкова назад, за да го забележа
Сря Сеп 02, 2015 10:22 pm
Mariana1000
Какво видяха очите ми в този план?
Опресняване на част от маркировката по Е-3
май-юли
Етап Дъскотна – х. Топчийско
ТД „Черноморски простори”- Варна
Много малка част ще да е била, щом не сме я забелязали?!
Да, има го и на страницата на дружеството, в плана за юни:
5. Маркиране на част от международен туристически маршрут Е -3 /ком – Емине/
Но имам версия какво е станало. От ловното стопанство ни казаха, че тогава са идвали някакви да премаркират пътеката през Дращела. Дали не са били те? Утре може да се обадя да разпитам, ако се сетя...
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Сря Сеп 02, 2015 10:27 pm
cholla
Регистриран на: 18 Юни 2010 Мнения: 93 Местожителство: планета Земя
Честито и от мен. Well-Done.
Малко късно разбрах за събитието, но това е без значение. Страшно много ми хареса идеята ти със събирането на средства за Пътеката. Кому са нужни организации ако всеки даде по малко от себе си.
Ако имаш желание и време бих се радвал да чуя от първа ръка за преживелиците ти. По някакви съвпадения и аз съм в района на Сиатъл, а за Габрово само хубаво или шшш-т
Отново поздрави за добре свършената работа и повече тръпки за напред!
boris_borisov написа:
Аз като бях там преди две седмици, също имах желание да прескоча оградата на мястото, до което си води добре утъпкана пътека обаче там бяха натрупани клони и тръни и не успях. Слязох по сипея и се изкъпах, а после поех по другата пътека, дето влиза при военните и прескочих вратника на излизане. Ама до фара не ходих де, страх ме беше
Здравейте и от мен. boris_borisov, разминахме се малко преди Емине, след Поморийския приход. Питахме те за някакви чроблеми по пътя, а ти каза "само ляво коляно" . Та и ние влезнохме при военните съботата(15 август), но ни усетоха военните. Че и кучета пуснаха . На другия ден обаче разчистихме шипките по същата пътека и минахме без проблем
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... , 13, 14, 15Следваща
Страница 14 от 15
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети