Последната промяна е направена от Ристо Туристо на Пон Авг 31, 2015 2:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Авг 31, 2015 1:45 pm
SHOGO
Браво на БТС! Едни хора на място най-накрая! Така трябва, ДА. Не трябва дя има свободни съчинения.
Всяко чудо за един ден, както се казва. Догодина нов Шампион, нов Рекорд. Да запазим малко емоции и за него. Тръпна в очакване.
Много щастие и здраве на всички, па другото ще си дойде !!!
Пон Авг 31, 2015 5:32 pm
Insight
SHOGO написа:
Догодина нов Шампион, нов Рекорд....
Да не би някой от ранга на Килиан Журне да се е заявил за догодина?
Пон Авг 31, 2015 8:16 pm
SHOGO
... Един етиопец ... , но ще го мине без химия този път ....
Пон Авг 31, 2015 8:55 pm
jimmy
SHOGO написа:
... Един етиопец ... , но ще го мине без химия този път ....
Този път нямаше химия, явно не си разбрал. За етиопеца -
....
Сега сериозно, благодаря за информацията, маркировката и подкрепата на всички. И за емоциите. Получи се. И спонсорите и пейсърите бягаха , но Дизела просто ни надра шортите на всичките много - това е положението.
Иначе за Ком-Емине, хижарите се хвалят всички, че има много народ по хижите и много ком-еминейци. На Тъжа - ми казваха - "цяло лято няма ден почивка". Факторите са много и трасето, и информацията и интереса се завръща. Това е хубаво. Новите маркирани участъци кефят. Риш - Дъскотна го тичах през ноща и много ми хареса. Има някой друг къпинак, ама нали си е Балкан?!? Като цяло - с GPS и познания да го ползваш не е проблем, и не би трябвало да се губи много човек. Та...Пътеката ще става само по-популярна....
А рекорди - сигурно ще има всякакви - гледам вчера някакъв човек направил Hike & Fly (което тук някой обсъжда). И аз го обмислям някой ден ))
Айде със здраве!
Вто Сеп 01, 2015 11:58 am
EXIIIT
Филмът - беше миналата година най-скъпото нещо (неудобно ми е да кажа колко, който се занимава с кино знае), там отиде целия спонсорски бюджет, всички приходи, и има място за още доста. Отделно, имаше много безплатен труд, който неможем да очакваме пак да се случи. Напук на всеобщото мнение, че се къпем в спонсорски пари това е положението.
Т.е. втори филм - незнам дали ще има, дано намерим средства, да го направим. Вероятно не. Ако все пак чудото стане - Февруари би трябвало да е готов.
Димо - аз се все още се чувствам кофти по въпроса пък вие се майтапете Все пак се извинявам, ако някой е засегнат от тази или друга дискусия в която съм участвал тук.
Вто Сеп 01, 2015 2:55 pm
boris_borisov
Джими, като си толкова кротък и хрисим, направо почва да ми става неудобно
Все пак - справихте се чудесно тая година! Поне отвън нещата изглеждаха направо перфектно изпълнени. Ще ми е интересно да прочета за проблемите и трудностите, които няма как да не сте срещнали по пътя. Колкото и блестящ да е рекорда и бурни овациите, нека чуем нещо и за ядовете, проблемите, настроенията на Дизела и хората около него.
Вто Сеп 01, 2015 3:02 pm
jimmy
boris_borisov написа:
Джими, като си толкова кротък и хрисим, направо почва да ми става неудобно
Айде сега и ти. Няма от какво да ти е неудобно хахахаахахах......
Ядове много нямаше тази година наистина.
Трудни момента от моя гледна точка - на Кашана тръгна трудно, имаше напрежение. Трябваше да го снимаме от въздуха, но машината се повереди във въздуха, добре че минахме без инцидент.
После имаше трудности да го караме да продължава, когато му се спи - примерно на Ботев, но сега е доволен, че продължи. Големия зор дойде на Риш, на самия проход. Там удари някаква стена, имаше драма, но после до края бяга супер.
Екипа всичко беше супер, само дето пейсърите вкл. и аз много брахме ядове. Направо ни съсипа с тая скорост. Исках последните 15км. да ги бягам с него за финал, но малко преди последния връх - му казах да натиска до дупка рекорда и да ме оставя. Да не ми тежи после на мен, че съм го забавил. На тия 40 градуса и от умората от предните дни, умрях като куче и стигнах 9мин. след него, а бягах до дупка, даже отгоре - за толкова малко ми ги направи. Пък и бях останал без GPS, а там не съм го минавал (пазех си го), добре бяха едни колоездачи да ме упътят, да не се изложа напълно.
Та емоции имаше. Като има снимки - надявам се да покажем и разкажем по-пълно. Малко въздух да глътнем.
Вто Сеп 01, 2015 3:24 pm
igurbev
А какво стана втория ден и защо беше толкова бавен (сравнено с Божидар)? На мен ми се струва странно да сте планирали предварително този ден да се проточи чак до 2:30 през нощта. А и на следващия ден не успя да тръгне както беше обявено в 7:30.
Вто Сеп 01, 2015 3:40 pm
jimmy
Пазеше се, първо. И второ - голямо психическо напрежение, да не се контузи като миналата година. Това беше критичен ден.
Аз лично исках да продължаваме след Тъжа, но той просто не е нощна птица, а и там разстоянията не са малки към Мазалат и Партизанска.
Сутринта на Тъжа всичко нормално.
План-график нямаше за ден 2 и нататък. Честно. Всичко беше според зависи.
Вто Сеп 01, 2015 3:46 pm
Tito
Jimmy, още веднъж поздравления за Дизела, лично за теб иза целия ви екип. Тия дни си дадох сметка, че от САЩ'94 няма друго спортно мероприятие, което да ме е държало буден до малките часове на деня. Благодаря ви за тази тръпка. Това, което също радва страничния наблюдател е, че като че ли не ви пукаше толкова за рекорда, колкото да се кефите на планината и бягането. Само вие си знаете какво ви е струвало безсънието, преумората и купищата лишения и компромиси. Трябва да се даде максимален обществен отзвук на това, което се случи миналата седмица. Не са толкова много стойностните неща в живота ни, камо ли това което е в медиите..
Ники Стоянов по прякор Yahoo-то е парапланеристът прелетял над Пътеката в стил hike&fly. Мина го за 6 дни, не знам с точност до часове. Само, че той го мина на обратно, тръгнал е от Емона, първо излитане от Каблешково и се срещнахме в неделя на Околчица, което му беше ден 6. От там се чудеше как точно да прелети до Ком. Точно на върха не е успял да кацне, но все пак достатъчно близо. На мен тази муха от скоро ми влезе и взе да придобива размерите на бръмбар рогач, та определено не е далеч деня в който ще литна и от Ком пък накъдето духне вятърът. Кой знае..
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София
jimmy написа:
Димо - аз се все още се чувствам кофти по въпроса пък вие се майтапете Все пак се извинявам, ако някой е засегнат от тази или друга дискусия в която съм участвал тук.
Хората тук се радват и подкрепят всеки ,който опитва да измине и няколко метра''нагоре''.Така че всичко от миналата година е забравено и сме щастливи от успеха на Кирил Николов-Дизела.Имахме великолепно и вълнуващо време с него през тези 4 дни.Благодарим ви!
Филмът - беше миналата година най-скъпото нещо (неудобно ми е да кажа колко, който се занимава с кино знае), там отиде целия спонсорски бюджет, всички приходи, и има място за още доста. Отделно, имаше много безплатен труд, който неможем да очакваме пак да се случи. Напук на всеобщото мнение, че се къпем в спонсорски пари това е положението.
Т.е. втори филм - незнам дали ще има, дано намерим средства, да го направим. Вероятно не. Ако все пак чудото стане - Февруари би трябвало да е готов.
Първо поздравления и огромен за това което направихте. За филма - майтап. По-добре платен и да го има, отколкото без него. Само както ти казах - не викай толкова силно този път. И сори за миналата година, че се изказах толкова крайно. Но тогава комуникацията беше различна. А сега е различно. Кефите. Организация на много високо ниво. Изпълнението на още по-високо.
Аз за разлика от изказващите се тук не съм Ком-Еминеец и надали някога ще стана, но ми е интересно и го следяхме с интерес. Финала го изгледахме на Триглав и дълги наздравици се вдигаха. Щото това е Балкана. Планини има много, но той е един. И който го подценява си пати жестоко. Миналата година го изпитахте. Поздрави
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети