Имам следния въпрос: от Злия прелез тръгва една пътека, която почва да подсича Ловница от юг.
До къде води тази пътека?
Няколко пъти съм минавал по билото след Ловница и не съм видял втора пътека да се слива с билната.
Пон Авг 31, 2015 8:05 pm
vladofff
Re: Въпрос за пътека от Злия прелез.
dandan написа:
Здравейте.
Имам следния въпрос: от Злия прелез тръгва една пътека, която почва да подсича Ловница от юг.
До къде води тази пътека?
Няколко пъти съм минавал по билото след Ловница и не съм видял втора пътека да се слива с билната.
Ами тази така наречена пътека продължава стотина метра и изчезва. Ходил съм по нея многократно. Тя е направена от дивите кози, но хората я използват с две цели - навремето там киснеха "съдиите" на алпиниадите, зяпащи катерещите по Зъба. Също така може да послужи и за разкандърдисване - ако на следващия ден си решил да катериш нещо не много хубаво по Зъба или Горна игла, след като постоиш там час два в съзерцание, сутринта ходиш на друго място...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети