Абе хлъзгат си се да ти кажа....Аз ходя със Соломонки от 4 години ми на мокри камъни са си жив зян
Чет Авг 13, 2015 12:08 pm
аngel
Екзит, би ли изпратил едно фото или линк към тях, да ги видим тия лъзгавини кой модел са? Магазина на Симеоновско шосе е 100 м.след светофара на Зоологическата градина, отляво посока Симеоново, голям е но трябва да се гледа, има голям паркинг отпред и е по-навътре.
nabludatel50 написа:
Екзит, би ли изпратил едно фото или линк към тях, да ги видим тия лъзгавини кой модел са? Магазина на Симеоновско шосе е 100 м.след светофара на Зоологическата градина, отляво посока Симеоново, голям е но трябва да се гледа, има голям паркинг отпред и е по-навътре.
Соломон, дори и от оригиналния оригинален производител/магазинер никога няма да си купя повече. Последният им що годе добър модел беше Autentic 9 от 1991г/все пак италианска изработка/ и толкова, след това провят некачествени маратонки. Излъгах се още веднъж да си купя 2005 едни оранжеви, били уж за ледено катерене... Само дето нямат импрегнация и дори мокра трева за 5 мин ги превръща в сюнгери. Освен това са правени с някакъв химикал, който още при първото намокряне, предизвиква обувката да смърди силно на овча пикня. Това, че се хлъзгат изобщо няма и да коментирам.
Вто Сеп 01, 2015 9:46 am
Insight
nabludatel50 написа:
Подобни пластмасови пътъци и на пазара в Димитровкрад трудно ще се продадат по 25 лв парчето.....
Пълни глупости, това, че нещо изглежда ПОДОБНО не означава, че Е подобно.
На фона на 5.10, литоси и др. подобни са си абсолютно съответнстващи (ако не и под) цената. Вероятно с време и зор можеш да намериш и по-добри предложения, но да се изказваш негативно за продукт, на който си хвърлил едно око, не е много гот.
Вто Сеп 01, 2015 10:06 am
аngel
[quote]На фона на 5.10, литоси и др. подобни са си абсолютно съответнстващи (ако не и под) цената. Вероятно с време и зор можеш да намериш и по-добри предложения, но да се изказваш негативно за продукт, на който си хвърлил едно око, не е много гот.[quote]
Прав си, че всички те много си приличат, и на мен не ми харесват от пръв поглед и не бих ги купил. Всеки има различно мнение по тия въпроси - едни търсят най-евтиното, сега гледах на Вихрен 50 % са обути с лидлски обущета, и си ходят хората.
Вто Сеп 01, 2015 5:02 pm
dandan
[quote="nabludatel50"]
Цитат:
... сега гледах на Вихрен 50 % са обути с лидлски обущета, и си ходят хората.
Едно е да се разходиш 2-3 пъти лятото, съвсем друго е да си по няколко пъти в седмицата...
Вто Сеп 01, 2015 5:23 pm
vladofff
Не обувката/екипировката прави нещата. На времето Гьоко згориградски с обикновени и евтини градски обуща скриваше шапките на лица обути по последен модел еспадрили. В Търново пък съм виждал люде с обикновени говедарски гумени цървули да се разхождат под едни не много лесни тавани, при това "няколко пъти в седмицата", а лятос - всяка вечер, когато не се гощават с бири. Тези какво да ги правим? Укорно или безукорно е поведението им? Уважаемият форумец Лъчо-Огнедишащ също еретически има обичая да ходи и дори да тича по сандали из "сериозната планина", него какво да го правим, да му наложим ли бан?
Вто Сеп 01, 2015 6:10 pm
DHG
Бе така е, човек знае 2 и 200 и свиква със всичко. Как беше тая приказка - бедните не харесват шоколад, щото не са го яли
Вто Сеп 01, 2015 7:34 pm
Insight
Друга ми беше мисълта, ясно е че човек знае 2 и 200, ама за мен е ценно като даваш оценка на даден продукт, да я правиш на база на личен ЕКСПЛОАТАЦИОНЕН опит, а не на база "разгледах магазина"....
Вто Сеп 01, 2015 7:59 pm
DHG
Тука съм съгласен.
Вто Сеп 01, 2015 8:06 pm
Insight
[quote="nabludatel50"][quote]На фона на 5.10, литоси и др. подобни са си абсолютно съответнстващи (ако не и под) цената. Вероятно с време и зор можеш да намериш и по-добри предложения, но да се изказваш негативно за продукт, на който си хвърлил едно око, не е много гот.
Цитат:
Прав си, че всички те много си приличат, и на мен не ми харесват от пръв поглед и не бих ги купил. Всеки има различно мнение по тия въпроси - едни търсят най-евтиното, сега гледах на Вихрен 50 % са обути с лидлски обущета, и си ходят хората.
Грешен ти е подхода, има материали, които ИЗГЛЕЖДАТ по един и същи начин, а нямат нищо общо.
Всъшност евтините ДИМИТРОВГРАДСКИ обувки-имитации съвсем целенасочено са направени да ти приличат на тези в Декатлон. ... на пръв поглед.
Вто Сеп 01, 2015 8:22 pm
DHG
Цяло лято търкалям с колелото едни Quechua за 30 кинта - високи и ВОДОПРОПУСКЛИВИ които се оказват бетон, поне засега. А съм ги мъчил в пъти повече отколкото трябва. 30 лева, Виетнам - епа доволен съм и пак ш'си зема.
Вто Сеп 01, 2015 8:30 pm
alexvan
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети