Тъй като на моята карта е дадено, че тази пътека има нужда от премаркиране - се питах дали някой е минавал скоро от там и как е положението. Питам, защото ще ходим с бебе, а никога не съм минавал по нея и ако иам риск да се лутаме и губим не бих рискувал. Иначе разбрах, че пътеката тръгва някъде зад хижата като черен път.
Зад хижата има табелка (поне на 16.07.2015 имаше ). После се върви по черния път до информационни табели и след това започва стръмно и неприятно (поне за мен) изкачване. Има няколко места, където трябва да се внимава за пътеката, но като цяло, мисля, ще се справите. Успех!
Чет Авг 06, 2015 10:49 am
Мавруд
Благодаря много. Е то денивелацията до езерото като цяло е 300 м, така, че колкото и да е гадно изкачването няма да е толкова продължително.
Като допълнение няколко възможности за чудене: - има едно паднало дърво - пътеката е в ляво и малко по-надолу от горната му част;
- поляната - има кол с надписи - за Лопатишки връх (надясно и надолу) и за Сухото езеро (наляво и нагоре).
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети