Автор |
Съобщение |
Kat
|
|
|
|
bitterman, аз пак ще те замоля за някои неща (макар, че ти не взимаш много присърце молбите и забележките)...
Отвори някоя тема - описание и снимки и виж как са структурирани.
Надпис под нея снимката, празен ред, надпис под нея снимката и така натам, докато изчерпиш това, което искаш да напишеш.
Ще е много по-прегледно и ще става въпрос за какво иде реч. Тъй както си го подредил ти.. трябва да прочета каквото си писал (тук съм съгласна изцяло с Никси, че е потресаващо), а след това да се върна и да видя снимката. Надявам се, че ще прецениш сам, че е по-прегледно.
Никси, не е баш така, че никой не е давал съвети относно по-доброто възприемане на написаното от bitterman. Но... ето че и ти съветваш...
bitterman, иначе ходенето си е хубаво, крайно време си е било един местен да се качи на най-високия връх на планината
Дали в слънчево време или в мъгла, все е добре.
Поздрави!
Вто Авг 11, 2009 6:11 pm |
|
|
shark
|
|
|
По принцип не обичам да влизам в такива дискусии, но напоследък и аз се зачитам по този форум. Просто планината ми е присърце и се радвам че има хубав форум като този. Форум, където човек може да потърси помощ, съвети, а и да сподели преживяното. Защото смятам всички пишещи и четящи този форум се радваме на преживяното в планината, нали?
Съгласен съм че авторът на темата не се е постарал с изложението, но мен всъщност ме подразни не това, а постът на Niksi. Няма да влизам в детайли, защото не ми се занимава. Само ще си позволя да използвам съвсем кратък цитат от прекалената в този случай критика:
|
|
Имай впредвид, че напоследък доста хора четат този форум /макар че не всички пишат/. Тези хора са на всякаква възраст и с различни професии. Така ти самият, пишейки НЕграмотно, се излагаш.
|
Прав си напълно. С това "впредвид" обаче се излагаш ти при положение, че обясняваш що е то правопис.
Сигурен съм, че bitterman ще се постарае повече в следващите постове. Надявам се както да споделя все повече преживявания, така и да виждаме поощряване в случаи като този, а не опити за смазваща критика, която не веднъж съм виждал по форумите да отказва участниците. Мисля, че не това бе целта ти, Niksi, нали?
Без лоши чувства,
-Косьо
Последната промяна е направена от shark на Сря Авг 12, 2009 12:24 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Вто Авг 11, 2009 10:21 pm |
|
|
vasil111
Регистриран на: 20 Мар 2008 Мнения: 183 Местожителство: велинград |
|
|
|
Еееее с това "впредвид" вече съвсем издребняваш! Това да не е форум на български филолози с няколко научни титли. Що за глупаво заяждане. bitterman, за картинката наистина послушай никси, и аз се бъркам така с тоя аватар. Всичко е съвсем добронамерено, но в случая трябва мъничко уважение към възрастта, опита и най вече личността и способностите на Никси.
Кат, ти го удари на дискриминация - е качвали са се бая местни според мен....недей така. И Албена ще се обиди...
Последната промяна е направена от vasil111 на Сря Авг 12, 2009 12:12 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Сря Авг 12, 2009 12:03 am |
|
|
bitterman
Регистриран на: 29 Юли 2009 Мнения: 280 Местожителство: ГРАД ДОБРИНИЩЕ |
|
|
|
Добреде ще сменя аватара.
_________________ Пирин планина номер 1 |
|
|
Сря Авг 12, 2009 12:09 am |
|
|
shark
|
|
|
Васил,
Ами всъщност няма нищо научно в този израз -- аз самия съм адски далеч от филолог с научни титли. Съжалявам че не познавам човека зад аватара, неговите способности и личност (в този случай). Просто смятам че идеята тук не е да обясняваме какво са правопис и пунктуация. Дано да не бъркам.
Прочетох пак поста си и може би с една идея наистина съм прекалил. Затова се извинявам на Niksi.
Само с добри пожелания!
|
|
|
Сря Авг 12, 2009 12:19 am |
|
|
Hellfire
Гост
|
|
Сря Авг 12, 2009 8:38 am |
|
|
ggattov
|
|
|
|
|
Мерси че си се потрудил да ми напишеш това.Ще се постарая за всичко аз уча за Планински водач.А за аватара този ми харесва не мисля да го сменям дано да не се ядосаш. |
Понеже ми стана интересно .....къде учиш за планински водач? Преди години имаше в с. Черни осъм.....
Към останалите стига го критикувайте мен ме кефи как пише ....даже трябва да го похвалим за желанието да пуска теми......и то със снимки даже
|
|
|
Чет Авг 13, 2009 4:22 pm |
|
|
dido
|
|
|
|
Информацията от хора, които живеят и са родом от туристическите райони винаги е била много ценна - на тях планината им е под носа
За правописа - няма нужда да се сочи с пръст все пак - човека очевидно се старае, а и не сме литературен форум да си търсим запетайките.
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Чет Авг 13, 2009 4:29 pm |
|
|
bitterman
|
|
|
Във Банско училището се казва ''Алеко Константинов'' Гимназия по селско стопанство и туризъм.Планината ми е хоби просто там обичам да хода когато съм свободен.Ато почти всяка събота и неделя съм по гората по Мочарата хода , по Хижа Гоце Делчев, Хижа Безбог.Това ми са любимите места да прекарам събота и неделя а Мочарата ми е слабоста.
|
|
Чет Авг 13, 2009 4:30 pm |
|
|
bitterman
|
|
|
Когато идвате към Добринище на преход може да ми званете да дойда със вас да се опознаем.
|
|
Чет Авг 13, 2009 4:32 pm |
|
|
Sinanitsa
|
|
|
|
|
За правописа - няма нужда да се сочи с пръст все пак - човека очевидно се старае, а и не сме литературен форум да си търсим запетайките. |
Споделям това мнение.
По-спокойно със забележките ще отблъснете човека.
_________________ Sinanitsa |
|
|
Чет Авг 13, 2009 5:42 pm |
|
|
lubitel
|
|
|
|
|
Когато идвате към Добринище на преход може да ми званете да дойда със вас да се опознаем. |
Е, утре /петък/ вечер пристигаме в Добринище....ако не ни мине котка път...
Ще сме в къща "Елит"...до вторник...Още не знам накъде ще ходим, но ми се иска да качим Вихрен и да стигнем най накрая до Кременските езера...
Поздрави!
0887 67 77 37 - Борис Борисов
|
|
|
Чет Авг 13, 2009 11:02 pm |
|
|
ggattov
|
|
|
|
|
Когато идвате към Добринище на преход може да ми званете да дойда със вас да се опознаем. |
Въпреки че, не е тук мястото искам да изкажа благодарност на персонала на бензиностанцията на лукойл в Добринище за това, че бяха много отзивчиви и ми услужиха безрезервно с необходимите инструменти да си отремонтирам колата миналата неделя, ако познаваш някой от тях специални поздрави....
...и ако ти или някой друг намери жълто покривало за раница на север от Кончето да си го ползва със здраве.....
|
|
|
Чет Авг 13, 2009 11:06 pm |
|
|
bitterman
|
|
|
познавам ги всичките
|
|
Пет Авг 14, 2009 12:21 am |
|
|
albena :-)
|
|
|
|
|
|
.....е качвали са се бая местни според мен....недей така. И Албена ще се обиди... |
а ще се обидя
се едно не ме знаеш
"местните" ходят, точно толкова колкото и ходят "неместните"
|
|
|
Пет Авг 14, 2009 10:29 am |
|
|
|