ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
За форумната сбирка на 11-12 юли 2015 - х. Бъндерица, Пирин
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
За форумната сбирка на 11-12 юли 2015 - х. Бъндерица, Пирин

Кога да бъде лятната форумна среща в Пирин
04.07 - 05.07
44%
 44%  [ 11 ]
11.07 - 12.07
52%
 52%  [ 13 ]
18.07 - 19.07
0%
 0%  [ 0 ]
25.07 - 26.07
4%
 4%  [ 1 ]
Общо гласове : 25

Автор Съобщение
SHOGO

Местожителство: град София

Мнение Отговорете с цитат
Така, по отношение на спането, знам че на къмпинга е ОК, но на ливадата пред хижата дали ще е проблем ?

И втори въпрос - дали е запазена хижата (или поне споменато на хижаря) за групата, или е на общо БГ ползване (кой предвари, той завари) ?
Вто Юли 07, 2015 4:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dido

На ливадата пред хижата не съм виждал да позволяват разпъване на палатки. Места за спане вътре вероятно ще има.
Предварителни резервации от името на форума няма да се правят (това значи, че някой трябва да се ангажира с точна бройка хора - което няма отде да се вземе).

Вто Юли 07, 2015 5:01 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Speedy

Местожителство: Неврокопъ

Има питане към хората, които смятат да идват на сбирката, дали имат желание да се ползва споменатата пристройка с барче към хижата. За да се знае къде все пак ще се провде (тази сбирка). Няма отговори обаче!
Какво правим? На къмпинга в кръчмата или на хижата в барчето? Въобще сбирка ще се прави ли? Това е питането.

Вто Юли 07, 2015 9:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
igurbev

Местожителство: София

Аз съм там. От хората, които познавам + още няколко човека поне. С други думи, ще има сбирка. Кръчмата или хижата - това не се наемам да преценя. Зависи от броя на хората.
Вто Юли 07, 2015 10:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Ние с ма навити с Галя ако има някой ,който да ни вземе попътно от Ст.Загора като багажSmile
По въпроса за спането-не знам колко е капацитета на хижата,но Евгений Динчев също има проява с група там този викенд...дано не е пренаселеноSad е,една палатка в колата не пречи да се носиWink
Сря Юли 08, 2015 8:09 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Speedy

SHOGO написа:
И втори въпрос - дали е запазена хижата (или поне споменато на хижаря) за групата

Споменато е, да. Но никой не каза, че иска да спи там, за да се направят резервации.

Speedy написа:
Има питане към хората, които смятат да идват на сбирката, дали имат желание да се ползва споменатата пристройка с барче към хижата. За да се знае къде все пак ще се провде (тази сбирка). Няма отговори обаче!
Какво правим? На къмпинга в кръчмата или на хижата в барчето?

Явно мераци да се ползва барчето за сбирката няма. При това положение днес следобяд ще се обадя на хижаря да му кажа, че няма да го ангажираме.

fena73 написа:
не знам колко е капацитета на хижата

130 легла

Сря Юли 08, 2015 10:51 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
SHOGO

Здравеите, Ние от Шогуната сме 9 души за сега, като 4-ма от нас поне, ще са на хижата(ще си запазят места), а другите - на палатки в къмпинга.

Събота ще мръднем кротко до Тодорките, а за неделя няма конкретен план. Вероятно по-ранно прибиране.

Май предпочитаме да сме на кръчмата или на къмпинга(около мястото за печене на мръвка), не мисля че ще е много студено, само к'омарЕте ще са проблем, вероятно.

Това е чудесно .... Old Tooth
Сря Юли 08, 2015 3:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mirosllaw

Аз също ще дойда. Спането на къмпинга си е екстра. Барчето е хубава идея, но виждам че бройката не е ясна за да го резервираме цялото. Отделно вътре ще се разделим на групички. Най-добре на място да решим - ако е свободно барчето може и да заседнем там. Спокойно можем да си направим купона и навън, на къмпинга. За пътуване - засега мисля да дойда с колата направо на Бъндерица, като мога да взема някого от София.
Сря Юли 08, 2015 11:43 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
dido

Въпросът е може ли да се получи спокойно навън при 5-6 градуса околна температура, оттам и идеята за барчето.

Сря Юли 08, 2015 11:52 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
mirosllaw

А дали около това барче има някъде място за палене на огън и печене на мръвки? Защото в този случай може да го вземем и да направим 2 в 1 - който иска навън до огъня, който иска вътре. На къмпинга това е единственото предимство - може да се запали огън. Иначе все е по-добре да седнем на маса.
Чет Юли 09, 2015 9:57 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
tortomanin

Местожителство: Хасково

Вчера бях на хижата. Хижарят каза, че само Ники си е запазил място при него. Колко ще сме? Къде точно ще е срещата - на кръчмата на паркинга, в столовата на хижата или.......?
Да не се търсим като шашави, телефонът ми е 0884 -37-48-39.
Чет Юли 09, 2015 6:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Speedy

tortomanin написа:
Вчера бях на хижата. Хижарят каза, че само Ники си е запазил място при него. Колко ще сме? Къде точно ще е срещата - на кръчмата на паркинга, в столовата на хижата или.......?

Още миналата седмица говорих с хижарите, че ще има сбирка и попитах за гореспоменатото барче, тъй като предлага закрита и открита част. Казаха, че може да го ползваме ако искаме. Само да кажем. Поради това го предложих на вниманието на съфорумците тук. Тъй като никой не продума по въпроса вчера позвъних в хижата и им казах, че няма да го ангажираме. Същото и за резервациите за нощувка. Поради което запазих място единствено за себе си.

Чет Юли 09, 2015 8:02 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
batPaco

Местожителство: Sofia

Там сме как! Ники рачия да нося ли?

Чет Юли 09, 2015 9:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

batPaco написа:
....Ники рачия да нося ли?
Blink Егати въпросо...

Земи и репелент. Миналия уикенд през две дерета източно от там бехме на косъм от анемия. Местната е особено зла порода.

Последната промяна е направена от Ристо Туристо на Пет Юли 10, 2015 12:32 am; мнението е било променяно общо 1 път
Чет Юли 09, 2015 9:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SHOGO

Узо и мастика вземи, но и ракия не е лошо де. Наздраве!
Чет Юли 09, 2015 10:01 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 4 от 5

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.