Автор |
Съобщение |
nickkal
|
|
Кирилова поляна, оцеляват ли автомобилите? |
|
Привет, как стоят нещата с 'изоставяне' на автомобил в района за няколко дни? Притеснително ли е? Някакъв съвет?
|
|
|
Сря Юли 01, 2015 10:34 am |
|
|
vladofff
|
|
|
|
Аз съм оставял няколко пъти, не е имало поражения. Но никога не знаеш кога ще има първи път. Поляната е твърде далече за орките от катуна, но срещу други вредители няма гаранция.
|
|
|
Сря Юли 01, 2015 11:18 am |
|
|
Todor
|
|
|
|
И аз съм оставял, не съм имал проблеми. Паркирах близо до последното заведение, като разбира се ги попитах, дали няма да им пречи
|
|
|
Сря Юли 01, 2015 12:21 pm |
|
|
vandu
|
|
|
|
Наскоро четох че на паркинга пред манастира са разбили 2 автомобила, Кирилова поляна е далеч и едва ли някой би отишъл там да "тараши" Трябва да внимаваш по празниците, че тогава се пълни с чернокожи и не се знае на къде ще ги удари хормона, но това е предимно около богородица август месец.
|
|
|
Сря Юли 01, 2015 11:12 pm |
|
|
Roussinov
|
|
|
Моята кочинка съм я оставял за ден, като ходихме до Рибните езера и до Сухото езеро. Имаше и други коли, нямаше щети
|
|
|
Пет Юли 10, 2015 10:10 am |
|
|
аngel
|
|
|
|
Кирилова поляна е доста голяма и отвсякъде може да стане беля. Там лошото е че е сборно място-заведения и безделници шляещи се наоколо, пиянски компанийки, като оставиш колата се вижда -ето 1, 2 ден е оставена никой не идва до нея значи човека е по баирите и затова е удобна за пре.... кола. По-добре се качи на 10 км. по пътя , ако колата не е ниска , към Рибни езера, пред жълта сграда на горското спират планинарски коли на чисто, открито място. Това е ако маршрута ти е по Средна Рила. Ако си за Мальовишкия дял, места отстрани на пътя също има много, според мен е по-безопасно защото безобразниците не знаят дали не си наблизо.
|
|
|
Чет Юли 16, 2015 8:46 am |
|
|
dobrifin
|
|
|
Изминалият уикенд оставихме две коли на съхранение точно на Кирилова поляна (от събота сутрин до понеделник следобяд) . Всичко бе ок с колите , когато си слязохме от обхода по Скакавци и наоколо .
Не е гаранция обаче , че никой автомобил няма да пострада , тъй като в района се мяркат всякакви типове . Всичко е въпрос на късмет може би или пък , кой знае на какво още ?
|
|
|
Чет Юли 16, 2015 12:32 pm |
|
|
|