Аз тази пътека я знам, че съществува, но тук някъде четох, че не е за минаване по нея и се отказах.Към много хубава карта си ми дал линк.Аз не знам какво отварях в нета, но тази за първи път я виждам. Все свалям някакви с вид на сканирани стари топографски карти, а за гармин не иска да ми се свали.Може и в компа да ми е причината, че той работи в настроение Ако става за минаване пътеката, колегите ще кажат, може и по нея да мина, само ако няма трева до коляното - това ми е едно от неприятните неща в планината, особено когато съм сама, а не върви някой пред мен да плаши змиите))) Вижда се, че има и пътека до връх Окаден, но кофти че трябва да се връщаш по нея, сигурно няма как да се слезе напряко на пътеката за х.Яворов, като гледам има клек и може би е много стръмно.
_________________ Всичко е възможно.
Пон Юни 22, 2015 7:16 am
Plamen К
Ту има снимки на качването от Попово езеро към Сиврия и после по рида Джангалица:
Имаше пирамидки нагоре по сипея към Сиврия
Жандармите по Джангалица се подсичат от запад, после се появява жълтата маркировка.
Чет Юни 25, 2015 5:24 pm
Liubitel
Plamen K благодаря! Много добре изглежда пътеката нагоре - камъни, обичам такива пътеки Ридът Джангалица изглежда доста стръмен, но мисля, че съм минавала по част от него и ще се справя.Изглежда страхотно на твоите снимки, нямам такъв спомен за него Няма търпение да съм и телом там Благодаря, че сподели снимките си с мен! Подействаха ми много вдъхновяващо!
_________________ Всичко е възможно.
Пет Юни 26, 2015 8:30 pm
tortomanin
Много подробно и полезно. Снимките дават добра представа за релефа и пътя.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети