rain написа:
Сега се връщам от Тасос и наново потърсих пътеписа на Иван.И снимките му,както винаги, са хубави! Аз стигнах само до хижичката.Много мъгла набързо ни обгърна и дъжделиво такова,студено стана...Не ми се катереше без гаранция за панорама.Колата оставихме в старата столица-на зехтинената фабрика,в двора.Спахме при една българка в с.Тасос-вила Анастасия,на централно място,за 10 евро на човек,много хубаво,но заради фотоволтаичните панели,като се върнахме,нямаше гореща вода.Византийска им работа. Никъде не намерихме такива мезета и гостоприемство,за каквито колегата от Видин пише.Най евтиното-супа топче-5 евро.Е,имаше бонуси-диня,кекс,или сладолед на всички места,но за такова ядене ,като описаното по горе,не мога да си представя даже. Ама нали са в криза.
Браво, бе! Не мога да повярвам за мезетата... Снимки нема ли?
Еми, хайде като сте вдигнали темата и аз да се похваля, че ходихме септември миналага година по пътеката от пътеписа на Иван, благодарности за което, както и за трака
И спахме в хотелчето на зехтинената фабрика (на няква промоция за 20 евро стаята)
Маркировката (макар и само с цапнати червени точици) е много добра. Теренът е супер, особено към Пророк Илия (този връх повече ми хареса, макар и да не е „първенецът“)
Както ни се случваше през цялата 2014 г. при ходенето по планините, времето беше преобладаващо мъгливо:
Панагия:
Мраморната площадка:
И нагоре:
вр. Пророк Илия
по пътя към Ипсарио се появи много бледа дъга:
Ипсарио:
Връщането:
Изгревът откъде мраморната площадка:
И Пр. Илия от беседката:
Иначе се отбихме и през Мати (Пангео) и през другия Пророк Илия в Боздаг:
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София
@Петя Снимкописа много подробенБравос!Аз не знам как да сложа снимки ,че и с коментар.Тъкмо ми обяснят и ,ако не направя репетиция-забравям наново. А и не са хубави,хубавите пък са все на някой от компанията...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети