Под достъпност единствено имам предвид времето, за което хора от източна и северна България биха стигнали до някаква адекватна изходна точка, отдето да стигнат до мястото на сбирката.
В този смисъл всичко, южно от линията Симитли-Добринище се явява трудно-достъпно и би отказало доста народ.
Аз бих дошъл на Беговица или Яворов, но на 18-ти ми стартира Ком-Еминето, тъй че за дата и аз съм за 11-ти.
Чет Май 28, 2015 1:07 pm
igurbev
Може би датите беше по-добре да се определят първо - за да се види кой ще отпадне по този параграф и съответно да не се борят за хижи и да наклянят везните хора, които в крайна сметка няма да присъстват. Аз си казах - на 11-ти само на Бъндерица, заради ангажимента с холандките. На 18-ти, евентуално само на хижа, до която се стига с кола, предвид, че очаквам Стара 100х24 да бъде обявена за 17-ти - ще рече, живот и здраве, да сляза сутринта от Ехо, да се прибера в София да взема колата и ако още мога да мърдам - да пътувам за сбирката.
Чет Май 28, 2015 1:21 pm
Mariana1000
Като гледам накъде вървят нещата с датите има голяма вероятност да не съм на срещата, така че няма да спамя повече темата, докато не стане ясно дали ще мога да отида.
Че като пуснат после Иван, Вальо и Стефан статистиките да не се червя от празните приказки
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Чет Май 28, 2015 4:03 pm
tortomanin
Вече сме над 5000 регистрирани. Невъзможно е да се угоди на всеки с място и дата. Ако стане така, че да не мога да дойда, ще пожелая весело прекарване на групата. От тази гледна точка дори е хубаво да има повече срещи, все някъде някому ще е удобно, освен ако основната му цел в живота не е да мрънка.
Също като Кент и аз съм планирал ходене до Алпите. Това не значи да ритам срещу евентуална промяна на датата в август. Когато всичко стане ясно, ще предложа логистична подкрепа на хората около Хасково. Нали съм и половин македонец.
Чет Май 28, 2015 4:04 pm
todor__x
Датата за срещата да се определи и тогава може да се каже кой ще дойде?
При мен как ще е ако срещата е на 18. Както казва Гърбев има 100 х 24 на 17.
Бягането ще трябва да продължи към Пирин, "Супермаратон" се очертава.
Следва и Е-4, та мисията ще е невъзможна поне за мен и отпадам.
За по ранни дати 06 до 12. 07 или в края на 08 или началото на 09 вече възможно.
Предвид горното и предишни ходения, отпадат за мен хижи 2,3,4,5, избирам от другите.
Хижите Безбог и Вихрен бяха премахнати от анкетата по обективни причини. За много кратко време са били направени 40-41 вота /предполагаме от профили на един-двама злонамерени потребители/ за тези две хижи.
Достоверността и е възстановена на 99%
ице, корегирай си мнението моля. по харно ще звучи според мен - "/предполагаме от профили на един-двама злонамерени потребители с нетрадиционна сексуална ориентация/"
Съб Юни 13, 2015 5:30 pm
tortomanin
Следя с интерес анкетата и нямам нищо против която и да е било хижа. Предварително заявих участие от типа "където и да е, само да мога". Поради компютърната си некадърност, не разбрах как е хакната системата, както и как броят на гласувалите скочи изведнъж три пъти. Добре... ако мога, идвам....
Само кажете къде и кога....
ице, корегирай си мнението моля. по харно ще звучи според мен - "/предполагаме от профили на един-двама злонамерени потребители с нетрадиционна сексуална ориентация/"
Не заслужава такова внимание австралопитека, Васка.
Дам, както се вижда анкетната система се компрометира засега.
От тук насетне ще броим постовете с мнения м/у следните места, които бяха с приблизително равен интерес:
- х.Беговица;
- х.Бъндерица и
- х.Попови ливади.
Уррраа, възстановиха гласуването и го обновиха. Много съм щастлив.
х.Беговица +1
Сря Юни 24, 2015 12:10 pm
Йосарян
Регистриран на: 17 Юни 2012 Мнения: 685 Местожителство: Димитровград
Цитат:
Един приятел ме подсети, че ако срещата е на Беговица може да се направи много хубав преход като се тръгне от х. Безбог като се ползва лифта - вр. Безбог - Полежаните - Джангалска порта - Тевно езеро - Беговишки превал - х. Беговица. А на другият ден ако ще се ползва пак лифта минаваме наобратно, но през Попово езеро. Или пък се отказваме от лифта и тогава може да се направи волна програма през дясна Краледворска - Аргирово - Демиркапийска порта - Джано - от там има три възможности да се стигне до х. Безбог - х. Гоце Делчев.
Идеята е, че се минава през голяма част от планината, а изходната и крайна точка са удобни за хипер-скок към цивилизацията.
Затова още веднъж гласувам за х. Беговица. Smile
Хора, гласувайте за най-добрата хижа в Пирин по това време на годината - Беговица.
п.с. най-хубавата бира е студената
_________________ И нека се знае:
1) Щастлив съм, че живея в България, а не някъде другаде.
2) Балкана е единствен и неповторим и добре, че е така та да ги има Рила, Пирин ...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Следваща
Страница 6 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети